Annons

Häng med på en åktur

Minns ni att jag var i Stockholm och filmade en dag med Volvo i våras? Jag fick provköra deras nya miljöbil, en Volvo V60 Plug In Hybrid samtidigt som vi gjorde ett kort inslag som bland annat kommer dyka upp i iPad-magasinet i höst. Regnet fullkomligen öste ner, som om himlen hade bestämt sig för att tömma alla vattenreservoarer på en och samma gång, så huvudstaden visade sig inte från sin allra bästa sida men här är en snabb sammanfattning av mina fem bästa Stockholmstips på temat ekologisk inredning, mat och design. Kanske kul om du planerar en tur dit i sommar? Häng med på en åktur! 

Kommentarer

 • Annika skriver:

  Bra tips! Jag tror du skulle tycka om Vigårda också! Gjorde ett inlägg om stället för några dagar sedan: https://designsplendours.blogspot.se/2012/07/vigarda.html . Riktigt snygg inredning och god mat. Ha en bra dag!

 • Sunnanvind skriver:

  Bra tips, jag tror jag får ge mig ut som turist i min egen stad:)

 • Mia skriver:

  Åhh, vilka härliga ställen! Tack för tipsen, ska absolut komma ihåg det till nästa gång jag åker till Stockholm 🙂

 • Nina skriver:

  Hej, bra tips och superproffsig reportage. Mer sånt!! Nästa gång ska jag shoppa pyramider i Lottas shop 🙂

 • Lina skriver:

  Jättekul med rörlig bild. Mer sånt! Bra tips och kul att se dig köra också 😉

 • A. skriver:

  Mycket bra med ekotemat! Tack till dig och Volvo för en kul idé!

 • Johanna B. skriver:

  Vilken kul pausunderhållning i sommarvädret (ni matchar mitt regn). Blev sugen på att kolla in Pärlans Konfektyr. Visste inte att de hade ett café!

  • Trendenser skriver:

   Pärlans är fantastiskt. Vill tipsa alla som inte varit där innan att svänga förbi när de är i krokarna. Ligger på söder!

 • Nyfiken skriver:

  Vart tog Snickarbacken vägen? Var ni inte där och filmade också?

 • Anonym skriver:

  Jobbig musik….

 • Sara skriver:

  Som den Volvoist jag är själen blir jag sugen att testa detta vrålåk, och som alltid så gör du ett grymt jobb!

 • Hörselskadad skriver:

  Vad högt bakgrundsljudet spelar, annars en kul blandning av inredning och bilindustri!

 • Emmie&Fatima skriver:

  Är du en riktig fashionista? Och vill ha shorts som är lika unika som du själv? I så fall bör du kolla in våra handgjorda shorts och bli hotlikehell!
  https://hotlikehell.webblogg.se/

 • Annika skriver:

  Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt två månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se
  / Annika från Göteborg som älskar allt som har med kläder, skönhet och inredning att göra 🙂
  Just nu pågår en ny tävling på bloggen! Var med och tävla om ett presentkort!! 🙂

 • Petra skriver:

  Så himla proffsig, sjukt bra, fantastiskt bra jobbat Frida!

 • Malin Vbg skriver:

  Och jag som kom hem från Stockholm för 25 timmar sedan! Svensk tenn var mitt mål, men döttrar ville annat. Men nästa gå g tar jag med mig dina fina tips och går till mina val av affärer!:)

 • Hannarty skriver:

  Kul reportage och tack för tipset om Lotta Agaton, hennes butik ska jag definitivt kolla in vid tillfälle.

 • Hanna skriver:

  Urban Deli verkar grymt!

 • Trendenser skriver:

  Tack snälla!

 • Sofia skriver:

  Hejsan, nu lanserar jag min egna webshop och söker bloggare att smaarbeta med!
  Kika in på webshopen och hör av dig om det finns inresse för samarbete 🙂

 • Lendo skriver:

  Det ser godt ud

 • Yvonne skriver:

  Inspirerande för oss i branschen och för oss med inredningsintresse 🙂 Tack
  Hälsningar Yvonne från Leo & Elefanten där sommarrean pågår för fullt !!

 • DeiaC skriver:

  Hej Frida,
  älskar din blogg, din uppriktighet och känsla och är inne varje dag för inspiration 🙂
  MEN, nu blev det lite för mycket produktplacering och det finns ingen trovärdighet i "reportaget"…..
  Saknar den gamla andan i bloggen :-(.
  Sälj inte ut dig för mycket……

 • Cissi skriver:

  Inspirerande 😀
  //
  Vill du ha en ny bloggdesign? Har lag tupp en bloggauktion på min blogg nu! Kodar även designer för en liten slant =) Kika in http://www.cississaga.blogg.se ! Kram Cissi

 • Frida skriver:

  DeiaC:
  Tack för din uppriktighet. Just det här är ju dock en reklamfilm för Volvo, så det är klart att produkten visas därav, men jag uppskattar din feedback. Jag tar till mig av din kommentar. Kom gärna med förslag på vad du skulle vilja läsa mer om, och vad du saknar från "gamla andan" så ska jag göra mitt bästa för att bli bättre på det igen.

 • Nästa gång du rekar Stockholm så får du komma till min retrobutik i Årsta 🙂

 • Helena Björk skriver:

  Hej! Kul med lite film och tips i samma inslag. Så coolt att se vad som kan skapas från en blogg…Blir så inspirerad…

 • Möbelaffär skriver:

  Real kul med videobilder. Statesman våningssäng! Mogna tips och friska att se dig köra också.

 • Trendenser skriver:

  Alla butiker vi filmade i fick tyvärr inte plats i den korta filmsnutten. Det är fler som har klippts bort. Men Snickarbacken är en magiskt fin butik/café/galleri med prylar som jag verkligen gillar så jag rekommenderar verkligen ett besök! Kolla in nästa nummer av iPad-magasinet så kommer jag bjuda på fler bilder till min Stockholmsguide.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.