Annons

Back Office Beauty

När jag och Bodil var i Köpenhamn besökte vi bland annat Dora på Værnedamsvej och jag blev oerhört förtjust i hennes snyggröriga backoffice. Min tyska pedant till äkta make skulle knappast uppskatta om jag kopierade slarvstylingen på en hylla här hemma, så jag njuter av den vingliga samlarscenografin i bildform tillsvidare. Resultatet av resan kommer i nr två av Trendensers iPad-magasin som släpps nästa vecka. I den bjuder jag nämligen på en rejäl Köpenhamnsguide till stans bästa inredningsbutiker!
Foto: Bodil Bergqvist för Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs G skriver:

  Cool bild, lite ordnad rörighet känns bra tycker jag 🙂
  Tack gulliga Frida för peppen hos mig.
  KRAM Mrs G

 • DAVID skriver:

  Snyggt! Lite snyggrörigt ska det vara! 🙂

 • ekke skriver:

  Precis ett sådant kakel är jag ute efter, går det att få köpställe redan nu?

 • Make-Living skriver:

  Vad kul, ser fram emot Köpenhamns guide. Tar mig sedan över sundet.
  Ha det fint!

 • åsa skriver:

  nu kör jag på igen under ny adress http://heddahopper.bloggo.nu/

 • Snyggt och ordningssamt! Tack för din inspiration! 🙂

 • Lina skriver:

  Jäkars vad snyggt! Jag gillar!

 • Sara aall skriver:

  Åh underbart fint! Som mina vänner säger om mina förlädrars hus :ordnad asymmetri

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *