Annons

Back Office Beauty

När jag och Bodil var i Köpenhamn besökte vi bland annat Dora på Værnedamsvej och jag blev oerhört förtjust i hennes snyggröriga backoffice. Min tyska pedant till äkta make skulle knappast uppskatta om jag kopierade slarvstylingen på en hylla här hemma, så jag njuter av den vingliga samlarscenografin i bildform tillsvidare. Resultatet av resan kommer i nr två av Trendensers iPad-magasin som släpps nästa vecka. I den bjuder jag nämligen på en rejäl Köpenhamnsguide till stans bästa inredningsbutiker!
Foto: Bodil Bergqvist för Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Tess - Istla.se skriver:

  Läcker bild.

 • Mrs G skriver:

  Cool bild, lite ordnad rörighet känns bra tycker jag 🙂
  Tack gulliga Frida för peppen hos mig.
  KRAM Mrs G

 • DAVID skriver:

  Snyggt! Lite snyggrörigt ska det vara! 🙂

 • ekke skriver:

  Precis ett sådant kakel är jag ute efter, går det att få köpställe redan nu?

 • Make-Living skriver:

  Vad kul, ser fram emot Köpenhamns guide. Tar mig sedan över sundet.
  Ha det fint!

 • åsa skriver:

  nu kör jag på igen under ny adress https://heddahopper.bloggo.nu/

 • Snyggt och ordningssamt! Tack för din inspiration! 🙂

 • Lina skriver:

  Jäkars vad snyggt! Jag gillar!

 • Sara aall skriver:

  Åh underbart fint! Som mina vänner säger om mina förlädrars hus :ordnad asymmetri

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.