Annons

Uppdaterad önskelista

På begäran kommer här en uppdaterad önskelista för juni. Jag har haft sönder fönsterlampan i sovrummet och funderar på att byta vår numera trasiga Milk mot Ghatto (som tål vindpustar från vidöppna sommarfönster). Svenskt Tenn har lanserat en miniatyrmodell av sin tändsticksask. Jag skulle vilja ha den för att ”matcha” den större. Favoritljuset från Byredo sjunger på sista versen, så ett gäng Tree House står på inköpslistan. Liksom en ny matta att ha under köksbordet. Björk från Design House ska inhandlas, inom kort. Efter att ha sett glasögonen Tärnaby hos  Grandpas i Göteborg till Sukha i Amsterdam måste jag skaffa mig ett eget par. Love them. Liksom Naked Bulb. Vill ha sådana i alla lampor, nu.

1. Ghatto modell större från Flos som fönsterlampa i sovrummet. Ja, tack! 2. Tändsticksask Svenskt tenn 3. Doftljus Byredo 4. Matta Björk med läderband från Design house Stockholm 5. Glasögonbågar från E&E Glasses 6. Glödlampa Naked bulb från Artilleriet

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Köpt en Björk på Hamngatan, htpp://hamngatan12.se/ Superfin!

 • Frida skriver:

  Härlig inköpslista!

  Jag har Björkmattor genomgående på min nedervåning – love them, och de är verkligen trevliga att ha flera av!

 • DAVID skriver:

  Fin matta!

 • Lina skriver:

  Fin tändsticksask!

 • anna k. skriver:

  Doftljuset och Naked bulb – jaa tack!

 • smäm skriver:

  Schnyggt!

 • Petra skriver:

  Naked Bulb, helt fantastiska.

 • Johanna skriver:

  Säljer massa kläder, skor och väskor för en sjukt billig peng eftersom jag kommer slänga allt annars.

  https://topmode.blogg.se/2012/june/j-1829.html#comment

 • Anonym skriver:

  Hej! Tändsticksasken från svenskt tenn är skitfin! De har kuddar med samma tryck, har bloggat om det! Måste också säga att det är kul att du stött på ett par E&E, glasögon och solglasögon från Norrland,
  //Från en stolt vän till E&E! 🙂

 • Tree House smellls sooooooooooo good!!!!

 • Jos skriver:

  Härligt!

 • Gillar glasögonen:) Har själv nyss bytt till liknande i tunn matt svart metall… som jag trivs riktigt bra med!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.