Annons

Meet the Blogger Amsterdam 2012

I helgen var jag som sagt i Amsterdam och höll föredrag på årets upplaga av den Europeiska bloggträffen Meet the Blogger. För mig var det första besöket i den stan, i vuxen ålder, och jag föll pladask. Otrolig atmosfär och många roliga butiker att besöka. Här kommer ett bildsvep från eventet.

Meet the blogger var planerat in i minsta detalj av den här superdriftiga kvinnan, Liselore Stuut. Jag vill inte ens tänka på hur många hundratals timmar hon måste ha hällt ner i det här projektet. Bra jobbat!
Dessutom var allt (som ni ser) färgkoordinerat. Eventets grafiska profil, arrangörernas kläder, blomsterarrangemangen och tilltuggen… Allt gick i Hollands älsklingsfärger ”oranje” och hallonrött.
Jag var key note speaker och först ut. Jag höll min första inspirationsföreläsning om bloggande, på engelska (!) och sen var det premiärvisning av iPad-magasinet. Responsen var fantastisk!
Hundratals Europeiska inrednings- och designbloggare hade flugit in. Det var så kul att träffa dem och få ett ansikte till alla bloggnamn. Här är en glimt från publiken!
Förutom min föreläsning bjöd dagen på trendseminarium av Flexa, workshops med stylisten Pippa Jameson och Yvonne från Ywestown liksom presentationer av vtwonen, Loods5, Quooker och Brabantia. Och så minglades det. Galore. Jag har fått massor med nya vänner efter den här helgen. Riktigt kul!
Eventet ägde rum på femstjärniga designhotellet Conservatorium Hotel. Jag måste visa fler foton när jag har laddat in allt i datorn. Magiskt var ordet. Här är en bild jag tog på lobbyn. Designbingo, anyone?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se och Jurriaan Hoefsmit

Kategorier:

Kommentarer

 • Linn Lundholm skriver:

  Å jag vill verkligen besöka Amsterdam, om du har några tips får du gärna dela med dig Frida! Butiker, fik, gator du vet!

 • Jeanette skriver:

  Låter som ett superspännande Event! Grattis till föredraget o härligt att iPad-magasinet gjorde succé!

 • Yvonne skriver:

  Hej Frida, tack så mycket for your inspiring talk and for your lovely comment. I really loved hanging out with you and I hope we get to meet again in Stockholm later this year. If not in Småland for sure 😉

 • Lina skriver:

  Vilket hotell det verkar vara!

 • Sofia skriver:

  Nu hamnar ju det här grattiset lite på efterkälken. Jag skulle ju såklart ha hängt med lite i svängarna och grattat för flera dagar sen. Men lika hjärtligt för det… Stort hurra och wow så coolt till lyxigaste och mest urbana tidningen ever!

  Nu äger jag ju dock ingen Ipad(bara en datorstackare som precis för en minut sedan rensades klart på 27398 bilder och det var typ hälften) men jag kan ju bara tänka mig så härlig den är! Kram!

 • ANETTESHUS skriver:

  Hei, Frida ! SÅ koselig å bli kjent med deg !! Neste gang treffes vi i Göteborg 😉

  KLEM KLEM

 • Wendy skriver:

  Hi Frida, really enjoyed your inspiring & passionate words about blogging. Hope to meet you in Stockholm 🙂

 • Marianne Persson skriver:

  Helt otroligt vad duktig du är, bästa Frida, jätteGRATTIS!

 • jos skriver:

  Så skoj!!

 • Carolina skriver:

  Vilket härligt bildsvep och så roligt att det gick så bra med den engelska föreläsningen! 🙂

  Jag har givetvis köpt din iPad-tidning – valde tre-månaders prenumeratonen såklart – så jag ser VERKLIGEN fram emot nästa nummer också, men bröllopsedition! 🙂
  #1 var väldigt snyggt, välgjort (eh, surprise surprise..?) och generöst med info och tips. I LIKE!
  Du är en sån inspirationskälla! Så roligt att följa dina projekt!

  Hoppas vi ses på något anat roof-top-mingel 😉 yep, det var trevligt…
  kram!

 • Sophie skriver:

  Först Grattis till tidningen (tillhör tyvärr skaran som ännu inte skaffat en padda men blev väldigt frestad att göra det nu pga din tidining…)

  Och kul att du gillade Amsterdam, jag var där för ett par år sedan och det var en fantastiskt stad! (en faktor kanske var att min man friade där, hihi)

  Lycka till med dina projekt!
  Kram
  Sophie

 • Charlotte skriver:

  Oj oj oj..vad spännande! Och grattis!! Ser jättefint ut!!! Måste genast kolla in!

  Ha en riktigt fin dag!

  kram Charlotte Blackbird

 • Benita skriver:

  Stort grattis till iPad magasinet och allt annat du hunnit med på senaste tiden! Jag ligger total-efter i bloggläsning (273 olästa inlägg i min läsare… suck) men ska försöka komma ikapp i sommar och uppdatera mig.

  Och ja, Amsterdam är fantastiskt!

 • Katja skriver:

  Amsterdam har jag länge velat besöka! Verkar vara en spännande och otrolig vacker stad.
  Vilket roligt event! Grattis!!

 • Hannasinspo skriver:

  Tack för ballerinatipset, och HURRA för att det gick så fantastiskt bra i Amsterdam!

 • Annika skriver:

  Fina bilder 🙂

 • Anna skriver:

  Idag har jag läst din tidning och jag gillar den jättemycket!! Så snyggt grafiskt rakt igenom, fina bilder o mycket inspirerande! Ska jag ge dig nåt att ta med så vore det kanske om pilarna (neråt) skulle vara något större. Jag förstod inte först att jag kunde rulla neråt. Men i och med att man kunde göra det, fördjupa sig, så blev tidningen extra "matig"- Go you!! Blev sugen på en resa t Gbg i sommar o ta med dina tips, hi hi!
  Vänlig hälsning Anna

 • E. skriver:

  Vad kul att få kika in så här Frida. Hoppas på mer foton!

 • Liselore skriver:

  Wow what a lovely review of the Meet the Blogger event! You did a great job!! Thank you so much! See you soon in Stockholm:-)

  Liselore

 • Proforma - Irene skriver:

  Du är verkligen fantastisk, Frida! En stor inspiratör och iPad-magasinet är kanonfint vad jag förstår på allt jag läst om den. Kanske skulle nappa på ditt förslag om jag inte får tillgång av en iPad på annat håll, vi får se!

 • Lisette skriver:

  Hei, første gang jeg er her på din blog, og her kommer jeg garantert igjen. Inspirerende bilder, og skjønner hvorfor du er så populær med din blogg. Ses hos meg? Lisette fra Norge

 • Lina skriver:

  Frida,
  Tack för dagens gapskratt! Alltså inledningen av din krönika i Passion for Business. Otroligt träffsäker beskrivning av den manliga konsulten med kulmage OMG:-)

  Kram Lina

 • EmmaM skriver:

  Nu har jag tvingat min käre sambo att ladda hem iPad-magasinet på hans jobb iPad. Bara för att jag måste läsa och få ta del av denna fantastiska ide. Du är en stor inspirationskälla Frida. Grymt jobbat. Kan knappt vänta till nästa nummer.

 • Johanna skriver:

  Hej!
  Såg dig på nyhetsmorgon när du gav picknicktips. Vilken underbar tröja du hade på dig. Vart har du köpt den?
  Mvh Johanna

 • Mini skriver:

  Slötittade på tv i morse och plötsligt uppenbarade du dig där i rutan, vilken trevlig överraskning! Jättefint picknicktips, bara synd att du inte fick mer tid. Det är två saker som slår mig när jag ser (eller hör) dig: du är alltid så proffsig och har verkligen den underbara norrländskas kvar. Min har jag tyvärr tappat på vägen och har en salig blandning :). Sen just det ja, jag är inte så stor (hrmm, namnet avslöjar väl mig där) men mer stabbig, men du är ju som en liten älva :).
  Häls. Mini

 • Hej Frida, vad kul att allt gick bra och att du fick bra respons på ditt Ipad magasin, men jag förväntade mig inget annat =) Bra jobbat!!!

 • Cecilia skriver:

  Väldigt inspirerande blogg!!! Kommer du ha en frågestund igen?
  Mvh Cecili

 • Frida skriver:

  Tack snälla för alla fina kommentarer!

  Emma M: Vad kul! Jag blir så glad att du gillar det. Nästa nummer kommer den 10 juli. Hoppas du får ladda hem det också 🙂

  Johanna: Tack! Tröjan kommer från H&M. Finns i butik nu.

  Mini: Vad söt du är! Jag blir alldeles generad.

  Daniel: Tack!

  Cecilia: Det var inget planerat men det kan jag absolut ha. Ska ha det i åtanke kommande veckor!

 • Anna skriver:

  DU är verkligen fantastiskt duktig och jag blir väldigt inspirerad och energifylld av din blogg men tyvärr inte av magasinet. Skulle vilja kunna ge konstruktiv kritik, göra någon nytta men jag kan inte rikigt sätta fingret på det ännu. Det blir en lätt rörig känsla och det tillför inget nytt. Hoppas din ide ändå håller och hittar sin nisch.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.