Annons

En fårskinnsamlares bekännelser

Jag vet. Det börjar bli sjukligt. Men jag har blivit helt besatt av vackra fårskinn. Det spelar ingen roll att jag redan har så många att jag skulle kunna värma halva Islands befolkning om det vankades istid. Det hjälps inte. Springer jag på ett till, så kan jag liksom inte lämna det därhän. Bestämmer man sig inte direkt kanske det är borta imorgon. Det här långhåriga, svarta och EKO-producerade lammskinnet fyndade jag i fredags. Mmm. Matchar en svart Diamond Chair av Harry Bertoia med perfektion.

Svart fårskinn Trendenser långhårigt
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • linn skriver:

  så herleg! forstår godt at du er hekta 😉

  fin sundag til deg!

 • Jag darrar lite inför alla väntande frestelser på Gotland när det gäller skinn 🙂 Svårt att få nog där ja.

 • Lina skriver:

  Så fint! Perfekt size också.

 • Living by thea skriver:

  De finaste tycker jag kommer från gotlandfåren.

 • Monsterscircus skriver:

  älskar också fårskinn, särskilt långhåriga och skinn från Gotland får! fin bild. ha en trevlig vacker dag.

 • Lina skriver:

  Wow, ett svart fårskinn är ju riktigt rockigt! Coolt. Och fint.

 • lilla.u skriver:

  Vem älskar INTE fårskinn.
  Jag tror jag har 12 stycken 😉

  Så himla fint i den lite strama fåtöljen!
  Älskar bilden.

  u.

 • Michael skriver:

  Stackars får 🙁

 • Pella skriver:

  Jag vet precis! Är likadan. Snart kan man inte sätta sig ner här hemma utan att hamna på ett fårskinn. Varenda möbel blir liksom lite finare/personligare/mer inbjudande med ett fårskinn….. inbillar jag mig… 🙂

 • Mini skriver:

  Vilken underbar bild! Färgerna, motivet, ljuset, mumma!
  Häls. Mini

 • Dr Grane skriver:

  Här ännu inte satt min fot på Gotland… Nu fick jag ytterligare ett skäl till att vilja dit. Fårskinn är magiska. De är som blommor i inredningen – drar in naturen – skapar liv. Snyggt!

 • FrkHansson skriver:

  Nu har du alltså blivit en riktig
  fårskinnskalle…?

 • seventeendoors skriver:

  Helt normalt, skulle jag säga. Här hemma har vi fyra gotländska, och två isländska. Vill ha fler isländska.. En till varje stol, typ.
  Superfint där.

 • Johanna Nordh skriver:

  Herregud vad snyggt!

 • myownhome skriver:

  Jag kan bara hålla med, fårskinn är så otroligt mysigt och ger en varm känsla.

 • Anonym skriver:

  Åhhhh fårskinn! Kan förlusts mig med såna i en evighet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.