Annons

Äntligen!

Nu är min föreläsning på Meettheblogger i Amsterdam avklarad och premiärvisningen av första numret blev succé. Alla var så peppande och glada här nere att det är inte klokt. Ni anar inte hur kul det känns, efter månader av utvecklingsarbete och slit. Som omslaget också lite dubbeltydigt säger, så är det här verkligen en dröm som har gått i uppfyllelse. Nu finns iPad-magasinet att köpa via appen som heter Tidningskiosk i din iPad. Klicka på den symbolen, och sök efter ”Trendenser” via affären däri eller surfa rakt in – via den här länken och ladda ner. Låt mig gärna veta vad du tycker! Jag är idel öra.

Trendenser Ipad magazine
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se och skärmdump från iTunes

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag laddade ner en prenumeration igår och jag kan säga att jag är grymt imponerad, vilket jobb ni har gjort, det är verkligen som ett glassigt magasin men ändå så mycket mer, nästan som ett kinderägg. Jag är så himla glad att jag investerat i en iPad tidigare, så att jag njuta av bland annat Trendenser i den.

  Tack för fin inspiration!

  Kram Victoria

 • Emmah skriver:

  Har läst magasinet nu (för femte gången..) och det överträffar verkligen alla mina förväntningar med råge (även om jag visste att du är kapabel till det mesta..). Magasinet är faktiskt bland det bästa och finaste jag någonsin har läst och då har jag läst magasin under flera decennier från alla delar av världen. Det är otroligt proffsigt, välgenomarbetat och man vill bara ha mer, mer, mer. När kommer nästa nummer..? 😉

  Stor kram till dig Frida!

  /Emmah

 • Johanna skriver:

  Underbart snyggt och bra magasin. Längtar till nästa nr kommer 🙂

  /Johanna

 • Fortfarande IPad-lös, åtminstone någon vecka till, och grymt nyfiken såklart 🙂 Grattis till genomförd och lyckad föreläsning!

 • Lina skriver:

  Jag måste skaffa en ipad!!!

 • Emelie skriver:

  Grattis, grattis till ditt fina magasin och alla framgångar! Du är så otroligt duktig! Nu måste jag ju bara skaffa en ipad … Men jag tvivalar inte ett ögonblick på ditt magasin är av toppkvalitet! Kram

 • Fru M skriver:

  Riktigt bra!
  Ser fram emot nästa nummer.

 • Sofia Agardtson skriver:

  Åh så spännande!

 • Lina skriver:

  Grymt imponerande jobb, Frida!
  Skrev en liten recension hos mig igår:-)

  Kram Lina

 • Lisa skriver:

  Fint! Men undrar varför ni skrivit stilleben, den engelska termen är väl "still life"?

  Sedan så undrar jag om ni tänker släppa magasinet för andra läsplattor eller till datorer? Är ju billigare att köpa ett pappersmagasin än att behöva köpa en ipad;)

 • Marlene skriver:

  Kul med magazine….
  men om man trycker på 3 månader kommer meddelande upp om prenumeration på c mode?? Tänkte det kunde vara bra att veta. 🙂

 • Anette skriver:

  Men åh nu vill jag ju ha en iPad bara så jag kan köpa Trendenser!!!

 • Jana skriver:

  Jag är så nyfiken på ditt magasin! Antar att det här är en bra anledning till att skaffa en ipad. 🙂

 • Frida skriver:

  Marlene,

  vad kul att du vill bli prenumerant!
  Det är bara rubriken på tidningen som är feldöpt i iTunes, men prenumerationen är rätt. Vi har ändrat rubriken, dock tar det ett par dagar för Apple att godkänna bytet.

  Hoppas du blir nöjd med prenumerationen och please, låt mig veta vad du tycker om magasinet – ris som ros!

  //Frida

 • anna skriver:

  hej var gärna med i min fototävling här: https://annamarialarssson.blogg.se/2012/june/tavling.html

 • Hei Frida,

  tusen takk for et fantastisk interiørmagsin! En fryd at lesa, og du har vært jätteflink. Jeg måtte ta noen bilder og skrive om magasinet på min blogg, du kan lese innlegget her: https://www.noepahjertet.com/2012/06/trendenser-ipad-magasin/

  Ønsker deg en god uke, og håper Amsterdam har vært fantastisk!

  Kram, Jorid

 • Nilla skriver:

  Jag har ju ingen ipad och ingen annan surfplatta heller… Men min pryltokige far har 🙂 Så idag har jag läst din tidning! Verkligen jättefint och oerhört snyggt och proffsigt!

 • annixen. skriver:

  Vad jag grämt mig under helgen när jag kom på att jag lämnade iPaden på kontoret! Men imorgon, då är det jag som laddar ner, spännande!

 • ebba skriver:

  hoppas du får en riktigt bra söndagskväll 🙂

 • Bo skriver:

  Smart å köra på engelska.

 • Lovisa skriver:

  Riktigt välgjort och inspirerande inredningsmagasin du har skapat! tyckte dock att det var synd att det var lite kort då man bara ville läsa mer när det var slut. Tummen upp för skandinavisk design, så snyggt.

 • Anna skriver:

  Snyggt och trevligt. Saknade dock reportage från hela hem. Lite för mycket prylfokus för min smak. Gillar de interaktiva inslagen.

 • Hege skriver:

  Gratulerer så mye!

 • Sofia skriver:

  Jag vill gratulera! Detta är stort och värt att firas. Hur firar du?

 • Lisa skriver:

  Får den att ladda ner i iPhonen? Vill ju också läsa men har ingen iPad 🙁

 • Ida skriver:

  Kul med nåt nytt, men hur säger man upp prenumerationen? Det är omöjligt att hitta. Som jag förstår det så löper den bara vidare…

 • cheappromdress skriver:

  thanks for this :).

 • Anna-Maria skriver:
 • Anna-Maria skriver:

  Vad roligt, då ska jag definitivt läsa den!

 • Sara skriver:

  Jag är nu en stolt ägare till mitt första iPad-magasin! jag har inte så mycket att jämföra med men det här var verkligen klockrent. Underbara bilder och lagom med text. Du har verkligen lyckats och jag är övertygad om att det här kommer att bli en succé!
  Jag köper nästa nummer utan att blinka.
  Kramar Sara (Alicemössan)

 • Bekah skriver:

  Guuud vad roligt!!! 🙂 Grattis!!

 • Monika skriver:

  Laddade ner den igår, så snygg layout rent och fräscht. Bra uppbyggd, Snygga bilder. Gillar att man kan gå direkt in till olika webbshoppar. Ser framemot nästa nr. Bra jobbat!
  Kram
  M

 • grattis på din stora framgångar

 • Rain Chains skriver:

  Vi kan förstå din känsla, det är en sådan skön känsla

 • Sabine skriver:

  Åhh va roligt, men jag kör ju Android :/

 • Cindy skriver:

  Åh, vad kull! Grattis! 🙂

 • Josefin skriver:

  Vad kul:)

 • Lina skriver:

  Återigen, jag måste köpa en padda! Vilken modell ska man satsa på. Tips?

 • Grattis Frida! Vad kul och vilket jobb du måste lagt ner. Nu blir jag ännu mer sugen på en iPad. Kollade på de preview bilder som fanns i iTunes store i min webläsare och det ser väldigt spännande ut. Vill verkligen läsa om stylingen med Sara. Får tjata lite på mannen här att iPad är viktigare än ny bil 😉

 • Vad roligt att höra. 🙂

 • Louise skriver:

  Vad roligt! Grattis!

 • Victoria skriver:

  gud så snyggt 😀

 • Hej Frida och Grattis!!! Gud vad kul!!! Måste läsas!! Ha en bra kväll!!

 • Frida skriver:

  Tack för all positiv respons!

  Tidningen går bara att ladda ner på iPad i dagsläget, inte på Iphone och inte på andra läsplattor. Ett nummer kostar 14 kr och en prenumeration på tre månader kostar 22 kr.

  När prenumerationen är på väg att gå ut får man ett meddelande där man kan välja om man vill fortsätta eller avsluta, det är helt valfritt. Men jag hoppas såklart att ni ska gilla tidningen och att ni ska vilja hänga med på den här resan, in i framtiden! 🙂

 • hanna skriver:

  En så himla fin och inspirerande tidning, jag är riktigt imponerad!

 • Frida skriver:

  Fint och roligt att läsa! Hur ofta kommer det ut nya nummer?
  Gärna lite mer helhetsbilder varvat större hus och små lägenheter. Grattis till alla framgångar, det är inspirerande!

 • Åsa skriver:

  Grymt imponerad, väldigt fint och inspirerande!

  Tack //Åsa

 • Tove N skriver:

  Ååh synd det inte går att prenumerera med iPhone..

 • Carmen Mathilde skriver:

  Grattis, skall kolla in den. =D

 • Debbie skriver:

  Intressant blogg. Kika gärna in min om du har lust ♥

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.