Annons

Pipor och posters

Idag har jag och Bodil svept som en septemberstorm över Magasinsgatan med omnejd för att plåta av mina allra bästa butikstips i kvarteret till mitt kommande Ipad-magasin. Inne på Grandpas blev jag återigen påmind om dessa fina posters. Typsnittet Garamond tolkat i… skelettdelar. Eller benpipor. Kostar bara 300 kronor stycket. Grafiska posters modell perfektion för en läkare eller sjuksyrra?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Pethra etc. skriver:

  Magasingatan med omnejd bjuder sannerligen på många pärlor. Önskar jag också hade butiker på hemmaplan att strosa runt i och insupa atmosfär och inspiration i.

 • Lina skriver:

  Underbar plansch!!

 • Lisbeth Brengesjö skriver:

  Har idag besökt underbara Göteborg.
  Också sprungit runt på magasinsgatan.
  Varit inne på Grandpas m fl .:-) Så härlig butik.
  Lunchat med vår gamla kollega Anki.
  Förenat nytta m nöje o sålt Monkeyglasses.
  Så synd att vi inte sprang på varann kära Frida!
  Ses kanske en annan gång i flykten…../Lisbeth

 • Tess - Istla.se skriver:

  Grandpas måste jag besöka nästa gång jag är i Göteborg.

 • Linn skriver:

  Avbröt dig i fotandet utanför ragtime och stammade fram: "jag är ett stort fan". Det jag menade var att jag tycker du är en grymt inspirerande tjej med en fantastisk blogg! Kul att få se dig i verkligheten också. Hehe. Fortsätt blogga så fortsätter jag att följa!

 • [room] by sofie skriver:

  Snygg butik. Älskar när det är den härliga mixen av mode, inredning och sköna ruffa detaljer! Plus om där är en lite kaffehörna med magasin dessutom….

  Ha det toppen, duktiga du!

  Kram Sofie
  [room] by sofie

 • Izabelle skriver:

  Mycket fina posters, är ute efter något nytt att pryda mina väggar med!! Det är alltid lika kul att strosa runt på magasinsgatan.

 • Rebecca skriver:

  Hej, vilken cool blogg!
  Det skulle vara gulligt av dig om du ville komma med förslag på vad du gillar att läsa om i bloggar. kram

 • Helene skriver:

  Hej!

  Jag undrar om du vet om och var man kan köpa din Burfitt tavla i litografi?

 • Frida skriver:

  Helene:
  Den finns inte som litografi, det är en orginalmålning jag köpt. Men kolla Wonderwall, de har andra illustrationer av Burfitt, i numrerad upplaga.

 • malin skriver:

  Hej!

  Jag såg att du hade skrivit ett inlägg för några år sen angående ett par Cult design krukor.
  Tänkte kolla om du sålde dem? är SUPER INTRESSERAD!

  Hör av dig !

  [email protected]

  / Malin

 • Tove N skriver:

  Snyggt!

 • HI ON LIFE skriver:

  Fina posters,fin fin butik överlag.

 • Henrietta skriver:

  Har surfat runt lite efter ett par snygga postrar, då jag lyckats missa David Ehrenstråhles Paris och New York. Och här hittade jag dem – perfekt för en läkare som jag! Tusen tack för tipset, de är nu hemklickade och skall pryda våra vardagsrumsväggar!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.