Annons

Leka med maten

Idag lägger vi sista handen vid bokprojektet för Marbodal och jag ägnar min tid åt att leka med maten. Vissa av de inskickade läsartipsen saknar foton. Så då får jag rycka in med min stora kamera. Och det gör jag med glädje. Såhär illustrerade jag till exempel Paolas recept med egna kryddblandningar för fågel, fisk och mittemellan. Jag är snart tillbaka som vanligt igen. Simma lugnt så länge!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Carolina skriver:

  Coolt! Vilken grym idé. Roligt med idéer man inte sett förr!! Attans att jag inte bidrog till den där boken, hade vart skoj att va med… :/

 • A skriver:

  Cool bild!

 • Moma skriver:

  Tjusigt!!

 • CaroLine skriver:

  Härligt kreativt och hungrigt 😉
  //CaroLine

 • Sara L skriver:

  hehe vad fint!!! 😛

 • Helena H skriver:

  Du är så grymt kreativ!!

 • Vilket perfekt foto att illustrera med!

 • Mormorsglamour skriver:

  Blir imponerad av din uppfinningsrikedom! 🙂

 • LisasVilja skriver:

  Läckert! Man blir direkt sugen på att testa den kryddan!

 • ami skriver:

  jag älskar kreaktivten med bilden 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.