Annons

Inspirationsbaksmälla

Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg här, med fina bilder och en summering av Bloggforum 2012. Men. Jag. Är. Helt. Slut. Så det får vänta litet. Drygt två månaders förberedelser och roddande med arrangemanget samt två dagar av inspirationsföreläsningar och pepp, pressträffar, mingel och glada ansikten har helt enkelt tagit ut sin rätt. Jag måste vila huvudet och ladda om. I väntan på det – läs gärna vad andra har skrivit och sagt om träffen. Både på bloggar, Twitter, i GP och i SVT Västnytt!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilken fantastisk föreläsning ni tre tjejer höll på bloggforumet i Göteborg! Jag gillade den massvis och det var jag nog inte ensam om. Jag måste också säga att allting var mycket bra och så välordnat. Jag är jätteglad att jag fick chansen att komma och hoppas på att få uppleva något liknande nästa år 🙂 Du är en härlig tjej och inspirerade mig verkligen, keep up the good work!
  Fortsatt lycka till, kram!

 • Helena H skriver:

  Ja, det hade jag verkligen velat vara med på! Nästa år hoppas jag att jag kan få en biljett. Grym proffsig blogg! Inspirerande.

 • Lina skriver:

  Grattis till ett lyckat event!

 • Frida, helt grymt fixat!
  Vi har fått så jäkla mycket inspo! Jag hoppas att de långsiktiga effekterna blir riktigt bra för dig och Trendenser så att det är värt att göra repris på Bloggforum.
  Jag har taggar Bloggforum och jag pingar och har mig men min blogg är nog inte tillräckligt stor för knuff, syynd för jag hade verkligen velat delge mat- och inredningsbloggarna mina fashion reports. Vi modebloggare fick ta del av riktigt spännande kollektioner. Nåväl.

  Hoppas du sitter i solen med en latte och INTE. GÖR. NÅGOT. MER.
  Kram Lina

 • Calinas skriver:

  Förstår dig! Ser fram emot att se dina fina bilder framöver. Tack åter igen för ett väldigt lyckat två dagars-event. Du är fenomenal! Kram!

 • Carmen Mathilde skriver:

  lämnar ett enkelt. Jätte fin blogg du har, verkligen. =D

 • det var så himla bra och lyckat! jag är sjukt inspirerad och tänker starta det företag jag drömt om länge. är också helt slut och var tvungen att skriva en krönika igår för att landa lite! förstår att du måste vara matt nu, men nöjd hoppas jag verkligen att du är för det blev succé! 🙂

 • Johanna Garcia skriver:

  GRYM är du, Frida! Är glad att se att du tar dig tid för vila också 🙂 Din härliga, och så inspirerande!, framgång väntar definitivt på dig. Kram!

 • Tusen Tusen Tack för en överinspirerad hjärna!

 • Linda Vagnelind skriver:

  Alla var väldigt nöjda med dessa två intensiva och välplanerade dagarna. Så mycket inspiration, intressanta föreläsningar och härliga människor. Jag känner mig fortfarande fullproppad. Samlade in kontaktuppgifter i modegruppen och ska starta en grupp på Facebook till modebloggare (bra ide dockan). Du är så duktig Frida. Ta åt dig av allt positivt! KRAM.

 • DAVID skriver:

  Fin bild! 🙂

 • Daniella witte skriver:

  Tänk vilket arrangemang det blev Frida! Jag önskar jag var där men tyvärr satte hälsan stopp. Vila nu och var stolt över vilken insats du gjort. Grattiskram från Daniella

 • Aniika skriver:

  Åh, önskar jag kunde varit där.

 • Debbie skriver:

  Intressant blogg. Kika gärna in min om du har lust ♥

 • Debbie skriver:

  Intressant blogg. Kika gärna in min om du har lust ♥

 • Karin A skriver:

  Helt fantastiskt ordnat Frida! Två riktigt härliga och inspirerande dagar. Ni gjorde ett grymt jobb och du är väl värd alla vila… 😉

 • Proforma - Irene skriver:

  Toppendagar, Fria! Verkligen! Så välarrangerat och bra! Jag förstår att luften går ur efter en sådan anspänning som det är och du är sååå värd all vila i världen!
  Kram

 • Lisa skriver:

  Har hört mycket positivt om era dagar och önskar jag hade kunnat vara där. Rädslan som drivkraft var något som gick rakt in i mitt hjärta (av det jag fått återberättat). Vilken fantastisk bild Frida! Kram Lisa

 • Det är så himla många fina kommentarer om arrangemanget runt om bland alla bloggare, njut av succen! Vi ser fram din berättelse längre fram!
  Hälsar en som hoppas kunna vara med i framtiden!
  Pernilla

 • Hej Frida, förstår att du är trött efter allt, ta det lugnt så du inte tar ut dig helt!! Vad roligt att bloggforum blev lyckat så jäkla synd att jag missade det… Vilken dag var reportaget i GP?? Ha en bra dag! Mvh Daniel

 • Yvonne skriver:

  Tack för all inspiration 🙂

 • Vila nu för även om jag fick stå över den här gången vet jag ju sedan tidigare vilket fantastiskt jobb ni gör att rodda såna här event! Girlpower! 😉

  Med vänlig hälsning,

  Karin

 • saralisalinnea skriver:

  Ja fick också inspirationsbaksmällan när jag kom hem. Hade ingen aning om att det ens fanns en sådan. Men sjukt mycket tack för helgen!! Det hade inte kunnat bli mer lyckat, allting var perfekt 🙂 Inspirerande och pepp i massor! tack.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.