Annons

Imorgon föreläser jag på IKEA Kållered

Imorgon föreläser jag på IKEA Kållereds födelsedagsfirande. Är du nyfiken på trender eller behöver dukningstips inför studande middagar, grillfester, dop och bröllop? Kom och lyssna. Föredraget startar kl 18. Här anmäler du dig! (Scrolla ner så hittar du länken intill min bild!)
https://www.ikea.com/se/sv/store/goteborg_kallered/activities
Imorgon håller jag en föreläsning om trender och dukningar på IKEA Kållered, i samband med varuhusets 40-årskalas. Behöver du dukningstips och idéer inför studande middagar, grillfester, dop och bröllop? Kom gärna och lyssna. Föredraget startar kl 18 och är gratis för Family-medlemmar (föranmälan krävs och medlemsskap kan ordnas på plats). Vore superkul om du kom! Här anmäler man sig!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs G skriver:

  åh vilken fin dukning! Härligt fräscht med vit och neutral dukning där maten får möjlighet att spela huvudrollen.
  Lycka till imorgon!

  Kram Mrs G

 • Tove N skriver:

  Trendenser + IKEA, underbart! Kom till Älmhult meed!

 • Carolina skriver:

  Jag hade gärna kommit om jag kunnat! Men vi ses snart ändå! 😉 Kram!

 • Piazzan skriver:

  Åh …har precis anmält mig ….ska bli kul!!

  Kram Pernilla

 • Monnah skriver:

  Lycka till och ha det så kul!

 • Ylva Skarp skriver:

  så synd att det är lite långt att åka… Lycka till!

 • Yvonne skriver:

  Riktigt härligt. Saknas bara en färgsprakande måltid och ett gott vin 🙂

 • Emma skriver:

  Frida!
  De små ljuslyktorna som har "pappers-spets" kring sig, har du gjort dem själv av ngt slags tårtpapper? (o i så fall hur?) eller finns de att köpa? Har tänkt göra ngt sådant den dagen jag gifter mej..och här var de plötsligt!:) kram Emma i Växjö

 • Johanna skriver:

  sååå fint!:)

 • Åshild skriver:

  Å, jeg lurer sånn på hva slags kamera og hva slags linser/objektiv du bruker? Bildene dine er så nydelige!

 • Underbara bilder, vitt på vitt känns helrätt just nu, speciellt när våren verkar ha kommit (äntligen). Tack för inspirationen!

 • malin persson skriver:

  Så vitt och snyggt! Jag hade gärna kommit men lite långt att åka.. Kommer du inte ner till Malmö trakterna?

 • vita_margarita skriver:

  Vitt på vitt, klassiskt och alltid fint. Synd att jag bor på "andra sidan" Sverige…

 • Ida Hammarbäck skriver:

  Hej!
  Jag har en fråga till dig:
  Om du kollar min blogg varje dag så kollar jag din? 😀
  Svara antingen med ett mail eller ett svar i kommentars rutan av något av mina inlägg! <3

  Mvh Ida

 • Leif Södergren skriver:

  Apropå IKEA kunde jag inte låta bli att skämta lite:
  https://viktordonovan.blogspot.se/2012/04/clever-ikea.html

 • Linda skriver:

  Nejmen tusan! Det missade jag, var ju inte hemma. Bhuhu, så tråkigt, det hade jag velat gå på 🙁 Repris?

 • Tina skriver:

  Verkligen läckert med rosorna!!

 • Karin J skriver:

  Och detta läser jag dagen efter att föreläsningen ägt rum, attans! Verkligen jättesynd hade varit så roligt att lyssna.

 • Möbler skriver:

  Kaukasier om Soul, konstnär och alltid blödiga. Synd att jag pyrande på "nya back" Sverige ..

 • Vilken fin och intressant blogg du har 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.