Annons

Dagens detalj(er)

Jag vet. Jag är Sveriges sämsta bloggare just nu. Inga uppdateringar på evigheter och bara en massa jobb. Förlåt! Jag kilade förbi och hälsade på Tant Johanna imorse (vi har kontor i samma byggnad!) och vi pratade en stund om det här fenomenet. När man som bloggare hamnar i inläggskoma. Det verkar som man inte gör någonting alls men i själva verket sliter man som en liten Gnu – fast offline. Jag härmar henne och bryter isen med en dagens. Från kontoret. Här är det moodboards in the making för ett hotellrum som ska inredas, korrekturläsningar av boken som går i tryck imorgon bitti, Ipad-tidningsproduktion med Bonnier, klädplanering inför en stor intervjuplåtning med Aftonbladet imorgon och manusknattrande för en reklamfilmsinspelning tillsammans med Volvo i Stockholm, på fredag. Otroligt kul. Jag lovar att uppdatera med nya friska tag så snart jag är i fas. Hejhej!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • [room] by sofie skriver:

  Heja heja och lycka till imorgon! 🙂
  Känner igen mig en del i det du skriver. Stundtals känns det som jag "skubbar" när jag hämtar kaffe eller går på toa.

  Kram Sofie
  [room] by sofie

 • Tant Johanna skriver:

  Tack snälla för länk!
  Efter vårt lilla prat föddes idén "dagens" fast på inredningbloggvis. Kul att du hänger på! Nu kör vi 😉
  Ses imorgon!
  Kram kram

 • Emma skriver:

  Hej Frida. Ser att du skriver att att ni sitter i samma byggnad. nu blir jag lite nyfiken hur er kontorssituation ser ut. Sitter på ett kontorshotell eller är det enskilda kontor? Anledningen till att jag undrar är att jag flyttar till Göteborg i sommar och är på jakt efter ngnstans att sitta och jobba då jag är ensam i Göteborg på företaget jag ska börja på. Tack på förhand, Emma

 • Så sant som du säger. Ju tystare på bloggen, desto mer bakom kulisserna. Själv far jag som en skottspole mellan Göteborg och Tibro. Ikväll är jag hemma och vänder och kvällsjobbar från soffan innan det vankas möten imorgonbitti. Lycka till med allt!!!

 • Hej Frida,

  Förstår att det är mkt för dig nu men helt ärligt tycker jag du har ett bra bloggflöde! Jag såg din fråga om antal inlägg och jag tycker det är bra så som du har det idag, inte så många men genomarbetade -det känns som hög kvalité på dina inlägg och hellre det än att spotta ut många o sänka värdet på innehållet.
  Det är min åsikt det!;)

  Kram Jenny

 • Som gammal entreprenör låter dina dagar hur roliga och härliga som helst! Just sådana här inlägg inspirerar!

 • Det låter fantastiskt kul,lycka till med alla dina projekt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.