Annons

Att fira helg!

Efter en snabb tur upp till Stockholm igår för att gå på ett spännande möte tillsammans med Niklas (!) idag är vi nu tillbaka Göteborg och har parkerat oss i soffan med varsitt glas champagne. Vilken vecka detta varit. Tack snälla för all positiv feedbackfilmen. Jag firar med bubbel och vila! Innan vi åkte hem från huvudstan smet jag in på Mäster Samuelsgatan och köpte upp mig på ett av de allra sista exemplaren av Byredos Tree House. Doftljuset som har blivit min näsdrog. Jag kan inte fira helg utan det, så nu gäller det att elda sparsamt i väntan på att de får in nästa leverans. Ha en skön lördag!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Therese skriver:

  Hej!
  Jag skulle bli jätteglad om du kunde klicka på den här länken och rösta på bidrag nr 7 – Nice to call this home. Det skulle betyda mycket för mig!

  https://www.upplandsvasby.se/2/uppleva-och-gora/kultur/vasbyfestivalen/vasbylaten.html

 • Hem och Lycka skriver:

  Vilken snygg film! Och grattis till tidningsprojektet, vad häftigt! Mia

 • Linda & Jenny skriver:

  Hej, vilken fin film du har gjort. Ett stort grattis till tidningsprojektet skall bli kul att följa! Linda & Jenny

 • Taylor F. skriver:

  Glimrende film du har gjort. Mange gange tillykke fra København.

 • Calinas skriver:

  Gillar!!!
  Undra vad ditt och Niklas spännande möte gick ut på..? 😉
  Jag är ju alltid lika nyfiken…

 • Theoddmolly skriver:

  Älskar din blogg!

  Har nyligen skapat en egen som är ganska mycket om inredning.

  http://www.theoddmolly.blogg.se

 • Tack så mycket för ett superfint arrangemang med Bloggforum, det gav enormt mycket! Bra inspiration och väldigt många nya bekantskaper. Hoppas nu att det blir en ny omgång nästa år!

 • Nelly Gunnarson skriver:

  Titta gärna in på min blogg!
  https://nellyland.blogg.se/

 • Sara skriver:

  Trevligt 🙂

 • Älskar också Byredos doftljus! Men Treehouse har jag inte testat!

 • Coquina skriver:

  Å den doften på doftljus måste jag testa =) Kika gärna in på min matblogg och tävla om två presentkort på 500 kr =)

 • Monnah skriver:

  Jättekul att se filmen! 🙂 Dessutom vill jag säga att du är otroligt inspirerande på fler sätt en ett. (Jag tror att alla mår bra av positiv feedback, också någon som du som säkert hör det om och om igen.) Själv är jag lite skeptisk mot doftljus. Jag älskar att omge mig med goda dofter och har turen att inte vara allergisk, men har förstått att alla doftljus inte är direkt hälsosamma. Lycka till med din köksbok! Jag älskar vårt ganska nyrenoverade kök, men har dessvärre ingenting att bjuda på som på något sätt är revolutionerande…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.