Annons

Kungligt sällskap på balkongen

Det är svårt att inte få lyckopirr i venerna av sådana här helger. Vårvärme, strålande sol och lediga dagar i en härlig kombo. Dessutom fick jag två nya pelargonsorter i present av min svägerska idag. Säg hej till Prins Nikolaj och Prinsessan Mary (lokalodlade hos Arvidssons i Fjärås) som numera står i givakt intill varandra på balkongen i väntan på morgondagens Cortege som kommer ringla förbi här nedanför. Åh, jag känner på mig att vi kommer ha en fantastisk sommar ihop. Tack för presenten Anna!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Så fint, det är så vackert med pelargoner!

  Ha en fortsatt skön söndag!

 • syster Elin skriver:

  Kan man annat än bli lycklig i dessa vårtider?! Efterlängtade värme och sol! 🙂

 • Lina skriver:

  Fiiina!

 • Ebba von Sydow skriver:

  Åh, så tjusiga! Kungligt snyggt! 🙂

 • Jag köpte mig några Mary på Ulriksdals i veckan. Så fina!

 • Stämningsfullt skriver:

  Å så fint! Tala om vårkänslor 🙂

 • Anna skriver:

  Vilken fantastisk bild du bjuder på Frida! Vad roligt att de blev uppskattade, du kommer garanterat att ta väl hand om dem. Kram!

 • Mrs G skriver:

  Åh jag älskar pelargoner! har en jättestor rosa (såklart) på min balkong här i Båstad.
  Fint på riktigt liksom 🙂

  Trevlig Valborg!

  Kram Mrs G

 • Emma skriver:

  Oh vilka fina blommor. Jag ser oxå fram emot cortegen idag. Blir min första. Ha en fin Valborg,

  // Emma

 • Anonym skriver:

  Fin blogg ! Kika gärna in min 🙂

 • Fina pelargoner! 🙂

 • Åh, så fint! =)

 • Kollade igenom din blogg, fantastiskt fina bilder!

 • DAVID skriver:

  Mycket finfina!

 • Callena skriver:

  Kungliga pelargoner också! Är det möjligen Mårbacka?

 • Möbler skriver:

  I aspekt framåt till oxå cortegen idag. Gift vara min prototyp. Håll en diskriminerande maj, Emma

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.