Annons

Fem snabba foton från Berlin

Jag ska försöka konservera ”ledighetskomat” i ytterligare ett par timmar, så jag kisar för inboxen som indikerar att antalet obesvarade mail nu är uppe och nickar på tresiffrigt (efter nästan en hel veckas ledighet) och öppnar bara datorn som hastigast för att göra en kvick summering av Berlin. Stan är bättre på mode och mat, än inredning – men jag är allt annat än besviken. Påskhelgen bjöd på flott hotellhäng, vårkänslor, körsbärsblom, restaurangrace, inspirerande butiksbesök och vårskopepp. Tänk att jag behövde åka ända till Tyskland för att förälska mig i ett par blekare kusiner till mina svarta Acne Cypresser. Fina, inte sant? När jag får en stund över till veckan ska jag sila ner alla tips jag fick av er läsare på bra besöksmål till en Berlinguide modell mini. Hoppas att ni haft en skön påsk!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Hellu, allt bra med dig?
  Har du haft en bra påsk? 🙂

  Vad tycker du om dagens inspirationsbilder?

  https://monrous.blogg.se

 • Karin skriver:

  Härliga bilder!

 • Lina skriver:

  Härlig weekendinspiration!

 • Isa skriver:

  Åhhhh vi ska åka dit i maj så jag ser fram emot tipsen :)Bodde ni på det här hotellet? Nöjda?

 • Frida skriver:

  Isa: Vi bodde på Westin Grand som syns på bilden längst upp. Det ligger väldigt bra i korsningen Friedrichstrasse / Unter Den Linden. Fantastisk service, pampigt atrium mitt i hotellet och eget SPA (+gym)!

 • Maria skriver:

  Vad har du använt för objektiv till dessa bilder? De är så sjukt galet skarpa? Eller efterbehandlar du skarpheten i PS?

  Tack för inspo! Fin vecka! /Maria

 • Riktigt härliga bilder

 • Sussi skriver:

  Perfekt! Bokade precis en resa till Berlin i juni!

 • Malou skriver:

  Skorna – dröm!!

 • Bevara Inredning skriver:

  Du har verkligen en super fin blogg!
  tack för all inspiration

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.