Annons

On the road

Om ni undrar varför det har varit glest mellan inläggen idag så beror det på att jag och min vapendragare praktikant-Hanna har varit på turné till Borås för att jag skulle hålla en föreläsning på Rum21’s VIP-kväll. De hade nämligen invigning av sitt nya showroom dit de bjudit in ett hundratal kunder och representanter från Vitra, Fritz Hansen, Tom Dixon/Magis/HAY, Louis Poulsen och Design House Stockholm. Väldigt kul och hejjigt mingel blev det. Jag var inbjuden för att tala om en grej som jag vurmar varmt för och som så småningom ska gå i tryck. Mitt bokprojekt! Imorgon ska jag bara snacka med Micke på förlaget, så kanske jag får lov att nämna det här också sen. Men nu, mot kudden!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Elenore skriver:

  Spännande 🙂

 • Jag tycker din föreläsning var MYCKET intressant, och jag ser verkligen fram emot ditt kommande projekt 😉

  Och det var jätteroligt att få träffa både dig och Hanna IRL så att säga 🙂

 • Lina skriver:

  Spännande!

 • Var gärna med i tävlingen! ALLA får ett presentkort på 100kr & vinnaren får tandblekning värd ca 500 kr:

  https://eemma.se/2012/march/tavling-vinn-tandblekningskit-alla-som-delta.html#comment

  förlåt om du inte gillar tävlingstips 😀

 • Erica skriver:

  Åh så kul! Måste såklart köpa din bok!!!

 • Anonym skriver:

  Fin blogg! Läs min: https://louiselindhe.blogspot.com/

 • LL skriver:

  Vad spännande! När beräknas boken att
  ges ut?

 • Skönt Hemma skriver:

  Åh det ser jag framemot, din bok! Spännande!
  /Anna

 • Hej Frida, låter som en spännande tid framöver, ska bli kul och höra om din bok!! Ha en bra dag!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.