Annons

Nyhet: ZigZag från HansK

Igår var jag i Kinna tillsammans med Stefan Nilsson och höll en inspirationsföreläsning om trender och sociala medier i inredningsbranschen, inför ett helt gäng västsvenska möbelbutiker som bjudits in av Hans K. I samband med kundeventet lanserades deras nya pinnstol signerad göteborgsbaserade och nyexade HDK-formgivaren Marcus Johansson. Den heter ZigZag. Otroligt fin!, inte sant? Vill ni se mer av Marcus verk så gör han en utställning i Svarta Lådan på Scandic Malmen i Stockholm t o m. 16 april.

Foto: Hans K

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  De är superfina! Blev väldigt sugen på dem efter din bild på fb igår.

 • Lina igen skriver:

  …men så går jag in på sidan och hittar Yelly, mamma så fina 🙂

 • Emma Westerlund skriver:

  Jättefina, verkligen! Var köper jag dem och vad kostar de?

 • Heidi skriver:

  Så snygg blogg !

 • Lina skriver:

  Snygg stol! Finns den i fler färger eller bara svart?

  Påminner lite lite om Family Chair från Design House Stockholm vid första anblicken men ändå inte. Jag hoppas dock den är stabilare än vad de är…. Blev ruggigt besviken på kvalitén i DHS möblerna. Snygga ryggar men vingliga ben. Typ. hur kändes denna?

 • Petra skriver:

  Så mycket vill ha på dem!

 • Helena Karlsson skriver:

  Emma, vad kul att du gillar stolen, som ingår i Zig Zag kollektionen. Svart, röd och vit stol kostar 1750 kr och oljad ek kostar 2100 kr.
  Den kommer till butiker i Skandinavien i Juni månad och på vår hemsida hansk.se hittar du återförsäljarna för våra kollektioner.

 • Helena Karlsson skriver:

  Lina,ZigZag finns i svartbetsad alm, oljad ek och i vit eller rödlackad björk. Formgivaren Markus Johansson har skapat stolen med avspända sittvinklar och skön sittkomfort. Sedan är hela kollektionen gjord i massiva träslag, för att skapa stabilitet och bra kvalitet. Som sagt så kommer den ut i Juni i butik, och då kan du provsitta 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.