Annons

Nyhet: Eco Revival

Idag har jag varit i Borås och hållit i en heldags workshop på Boråstapeter och ECO Wallpapers återförsäljarutbildning. Väldigt roligt och kul. I samma veva fick jag också nys om deras splirrans nya kollektion Eco Revival som lanserades igår. 50-talet känns som ett genomgående tema för de senaste två dagarnas produktnyheter som passerat revy framför mina föredrag. Kolla in fler bilder här!

Foto: ECO BT

Kategorier:

Kommentarer

 • Isacs Mamma skriver:

  Jag önskar dig en jättefin fredag!
  Hoppas du får en kanon dag!

  https://isacsmamma.blogg.se/2012/march/tavling-i-samarbete-med-lantlig-dekor.html

 • Hanna skriver:

  riktigt snyggt!!

 • Linda skriver:

  Vad fin tapet! Och även detaljerna i bilden. Vi har en liknande tapet i vårt kontor som jag gillar så mycket. Men tyvärr kommer den få försvinna för att bli ett nytt barnrum snart. Såklart att det är roligt det också men det är sällan jag känner sådär riktigt mycket för en tapet liksom 🙂

 • Julia skriver:

  En jättefin tapet tycker vi på Färg och kakelhuset i Uddevalla!

 • Andreas skriver:

  Gillar tapeter med mönster, och denna är ju jättefin. Men det är skålen som jag gillar mest utav allt 🙂 Vart köper man den?

 • nils skriver:

  Alltid kul och läsa om snygga tapeter.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.