Annons

Intervjuad av Designermor

Söndag, Vasaloppshäng i soffan och total bloggtorka. Jag. Har. Inget. Kul. Att. Skriva. Om. Alls. Galet frustrerande, men något jag tror alla bloggare drabbas av ibland. Som pausmusik (i väntan på att huvudet ska återfå sin spänst igen) bjuder jag på en länk till den danska inredningsbloggen Designermor som har gjort en lång intervju med mig om hur det är att jobba med sin hobby (svaren är på svenska, om ni bara scrollar ner en bit). Fotot nedan är ännu en behind-the-scenes bild från veckan som gått. Hanna plåtade mig när jag blev plåtad till en svensk tidningsintervju som kommer ut i papper senare i vår.

Frida Ramstedt trendenser
Foto: Hanna Svensson

Kategorier:

Kommentarer

 • tina skriver:

  Samma här…bloggtorka, men som tur är kommer lusten att skriva och hitta inspiration tillbaka, förhoppningsvis snart =)! Fin läsning om dig, och kul att hitta till nya sidor. Ha en härligt fortsatt söndag.
  kram tina

 • Martina skriver:

  Älskar behind the scenes bilder! 🙂 Kulkul!

 • Anastasia skriver:

  Fin blogg! 😀

  Besök min blogg & checka in min nya bloggdesign!
  Luckyfourteen.blogg.se
  Kram!

 • Det finns så många härliga svenska bloggar. Vi kan ju inte bli lika många i Svenskfinland, men vi stretar på och det finns många bra bloggar här också. De flesta är nischade på inredning, pyssel, mode och sånt.

  Jag gillar att surfa runt och läsa andras bloggar. Tack för titten här också och kul att det blev artiklar om dig!

 • Lina skriver:

  Heja Hanna! 😉 Hennes praktik hos dig har bra inverkan på bloggen!

 • Idétorka – blir så ibland. 🙂

 • Hemmakatten skriver:

  Torka kan det verkligen vara vissa dagar. Men du hittade en vinkel till slut! 🙂
  Det är väldigt inspirerande att läsa din blogg. Hoppas att du får en bra start på veckan!

 • Johanna skriver:

  Härlig intervju! 🙂

 • Torka drabbar nog alla bloggare. Dina inlägg håller alltid hög klass både innehållsmässigt och litterärt. Och tänk på att även ett inlägg om ingenting är någonting enligt klassisk Seinfeld-filosofi 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.