Annons

House of Philias fantastiska föräldrahem

När Google listade 2011’s mest populära sökord var House of Philia en av de tio mest sökta personerna. Jag gillar att följa hennes blogg, även om Petras stil är betydligt mer franskt lantlig och klassisk än min. Hon tar otroligt fina foton och de gånger man får se en glimt av hennes föräldrahem slår mitt hjärta frivolter. För den inredningen mina vänner, den är helt i min smak. Jisses. Designklassikerbingo it is. Och hennes päron köper liksom inte ”bara” Jonas Bohlins Kvistlampa. De drar till med en kornblå historia. Härligt! Jag gillar deras hem så mycket att jag mailade Petra och bad henne om fler interiörbilder, vilket hon frikostigt delade med sig av. Nämen vad säger ni, ska vi starta fanclub?

Foto: lånade av HouseofPhilia.blogspot.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Dinka skriver:

  Otroligt fint! Och fina Double Bubbel lampa blir helt klart mitt nästa köp.

  Ha en fin kväll!

 • Lina skriver:

  WOOOOOW! Sign me up. Jag vill adopteras också, om det går för sig!

 • Pella skriver:

  Japp! Dubbeltumme på den!

 • Linda skriver:

  Det där kan man verkligen kalla fantastiskt! Jag skulle kunna flytta in utan att möblera om på en enda pinal 🙂

 • Hanna skriver:

  Snyggish! Helt klart även i min smak – ögongodis galore!

 • Johanna B. skriver:

  Vilket hem!!!!!!!!!!!

 • Petra tar verkligen bra bilder. Och vilket hem! Det är så många design klassiker att jag vet itne vart jag ska börja! Häftigt att de vågar satsa på lite andra färger också. Men det kräver väl också att man ska ha en budget så man kan våga lite "chansningar?

 • Catrin skriver:

  Vilken härlig och stilren blogg!

 • Elin skriver:

  Helt fantastiskt hem! Och jag är gärna med i fancluben 🙂 Jag är helt såld på både Petras stil och hennes föräldrars. När jag bodde i lägenhet var det mer modernt nu har vi ett äldre hus och då känns den lantliga/klassiska stilen bra.

 • icacarlsson skriver:

  Oj, vad schysst! Dom måste känna Jonas Bohlin eller jobba på Gemla möbler…. eftersom dom har en kornblå kvist! Den skulle inte han släppa till vem som helst!!! Gemla hade ju kornblåa kvist i sin monter på mässan!

  //Ica

 • nina skriver:

  Hej,
  säger bara vau…

 • matilda skriver:

  fanclub it is 🙂

 • Petra skriver:

  Jag kan villigt erkänna att jag bidrar ganska stort till både Petras och din (!) ökande googlestatistik. Att bildgoogla är som att få ett helt skräddarsytt magasin och som ofta leder till nya upptäckter.

 • Monnah skriver:

  Vackert!

 • Annajordet skriver:

  Detta hemmet är bara så fantastiskt! HofP har haft några inlägg därifrån (och från deras lantställe) och det är så inspirerande. Flera saker på min önskelista finns representerat… mitt senaste inköp på lampfronten också =) Hälsning Ulrika

 • by TESS skriver:

  Så himla fint och en riktig designdröm!

 • Anette R skriver:

  Här funkar namedropping, Lammhults, Karl Andersson och söner, Fritz Hansen…. Utsökt kombinerat! Fin blogg!

 • Frida skriver:

  Fint som snus! Men så besökte jag House of Philias blogg på köpet nu med och blev lite.. kvalmig i magen. Insåg hur olika två människor kan vara varandra, hon och jag alltså, så den bloggen besöker jag helst inte igen. "Beabus", "skatterna", "mamsen och pappsen", "mammis". Rysningar.

 • Tess - Istla.se skriver:

  Oj vilket härlig hem.

 • Hej Frida, Vilka underbara bilder, får kolla in hennes blogg, tack för tipset! Ha en bra dag!

 • Lena skriver:

  Åh så snyggt!

 • Lisa skriver:

  Helt underbart..fanclub – absolut

 • Anonym skriver:

  Jo, jättefint. Men att fylla ett helt hem med enbart säkra kort ger också ett skrajset intryck: Här bor människor som inte vågar ta några som helst risker.

 • Malin skriver:

  Vilken känsla för detaljer!

 • Jääätte snyggt! tackar för ett bra blogg tips. Vilka talanger Sverige har.

 • Designbird skriver:

  HELT underbart hem! Anmäler mig till fancluben omedelbart. //Camilla

 • Alex skriver:

  love the chairs!

 • Viktoria skriver:

  Ja men satan i gatan! Såååå himla fint! Fanclub!

 • tess skriver:

  lampan på bild två, vet du möjligen vad det är för ngn?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.