Annons

En ny mäklare att hålla koll på

Det går ju onekligen inflation i de svenska mäklarbilder som bjuds till världen med hjälp av nätet. Visas något fint upp i en blogg, så vips snurrar objektsbilderna genast halva jordklotet runt innan mäklarna ens hunnit ha visning. Det är häftigt. Men, mycket vill ha mer. Stilbildande Alvhem och retrorätta Stadshem liksom Bolaget, Lagerlings, Alexander White och ESNY ligger ju redan under luppen. Jag önskar att fler mäklare förstod värdet i vackra bilder. En ”ny” sådan att hålla koll på är Våningen & Villan i Malmö. Om de bara finge sluta med fisheyeobjektivet och lät Malin stå för fler bildkompositioner och titt-godis-skapande i form av bättre närbildsstyling, så, kanske. Deras hem har potential.

våningen och villan
Foto: Malin med bloggen Triptoinspiration för Våningen&Villan

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  Två andra mäklarfirmor att ha koll på är fantasticfrank.se som har rolig styling och mohv.se som har snyggt formspråk!

 • Therese skriver:

  Var med och tävla om ett SUPER SNYGGT hals smycke här –> https://theresejonssonn.blogg.se

 • Em skriver:

  Fast även om jag älskar inredning och vackra bilder så har jag svårt att förstå varför en närbild på en hög magasin skulle få mej att bli mer intresserad av ett hus för flera miljoner. Det känns bara klyschigt och väldigt tjatigt.

 • Isabel skriver:

  Håller med Em där. Det är inte som möblerna kommer med på köpet.. Men det där med ljuset och vädret är helt rätt! Har flera gånger vart på visningar under en ganska så gråmulen dag och blivit avtänd på tanken att bo där. Nu kanske det är svårt att fixa visningar under soliga dagar, men man kan ändå visa det i bilderna.

 • maria skriver:

  Hur ballt som helst
  Älskar bokhyllan / Hyllan

 • Catharina Lager skriver:

  Missa inte heller http://www.perjansson.se!

 • Hej Frida!
  Tack så mycket för ditt inlägg! Så roligt att du gillar konceptet! Kul att fokusera på känslan i objektet som ett extravärde utöver den traditionella objektsbeskrivningen. Trevlig helg på dig!

 • rebecca skriver:

  några som också är på tapeten är
  fantastic frank=)
  https://www.fantasticfrank.se/

 • Therese Ortner skriver:

  Kolla in http://www.mohv.se! Nystartad mäklarfirma med höga ambitioner och stor finess!

 • Anna-Karin skriver:

  Har haft den sista lägenheten dom har på sidan i insp.mappen ett bra tag nu. Kanske dags att blogga den nu.

 • Dagný Björg skriver:

  Hello Gorgeous!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.