Annons

Fotograf Bodil Bergqvist

I veckan har jag lärt känna fotografen Bodil Bergqvist, genom vårt första gemensamma jobb. Vi kommer båda från Norrland och arbetar för GP, så våra vägar har ju korsats tidigare men det var först nu vi fick chans att prata. Massor. Vi hade så kul! Och vi är båda dagstidningsskadade turbojobbare, så jeflar vad det gick undan. Det blir så mycket lättare när man har samma mentala tidtabell. Här är några bilder som Bodil plåtat för GP Hemma i Charlottes fina kök. Styling Frida Zetterström. Jag gillar att Charlotte inte har renoverat sönder sitt kök (som så många) utan varsamt polerat upp grundtanken istället.

Bodil Bergqvist
Foto: Bodil Bergqvist

Kategorier:

Kommentarer

 • Tusan så snyggt det är!

 • karolinajonsson skriver:

  Sugen på att tävla? 😀

  Vinn ett valfritt iphoneskal på min blogg;
  https://jonssonsfoton.blogg.se/2011/december/utkast-dec-12-2011.html#comment

  Vinn ett sminkkit;
  https://jonssonsfoton.blogg.se/2012/february/vinn-sminkkit.html#comment

  Eller varför inte ta en titt på min bloppis?
  https://jonssonsfoton.blogg.se/category/bloppis.html

  WOOPWOOP, ha det så bra! Och sorry om du inte gillar reklam ;*

 • Martina skriver:

  tjusigt!

 • Anna i Brämhult skriver:

  Vad är det för bord? Fint!

 • Bodil Bergqvist skriver:

  Ja attans vad fort det gick. Är fortfarande lite skakad efter att mött min (nästan) överman i tempo. Jobbar med det nu och det blir verkligen superfint. Mycket bra stylat Frida. Nästa gång kanske vi hinner dricka en kaffe under dagen också?

 • Hanna skriver:

  Aj lajk! Blir du inte villrådig när du får se så mycket snygga hem i ditt jobb? 😉

 • Johanna skriver:

  Skitfin blogg! Vilket underbart kök, vill verkligen ha! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.