Annons

Besök på Arkitekthögskolan i Umeå

Just nu befinner jag mig i Umeå där jag bland annat har haft ett möte på Arkitekthögskolan för ett kommande uppdrag. Men innan vi satte oss till bords för att diskutera det (under den helt fantastiska Moooi-lampan hos Uminova Innovation) fick jag en snabb rundvisning i lokalerna. Jag önskar att jag hade haft en filmkamera med mig så jag kunde ge er en bättre helhetsbild. Otroligt inspirerande byggnader, både på utsidan och insidan. Våningsplanen bågnar av kreativitet. Dessutom fick jag klämma på en 3D-skrivare som kan skriva ut produkter från skisser. Hur coolt? En sån skulle jag vilja ha hemma.

Arkitekthögskolan Umeå
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Bellezza skriver:

  Vilken fin blogg du har! Jag har själv precis bytt tillbaka till blogg.se och har väldigt många besökare så undrar om du är intresserad av ett blogglänk byte?

 • Hej Frida, wow vilket place, måste vara kul att komma dit och se detta ställe, hoppas du får en bra dag i Umeå.

 • Wow vilka lokaler! Känns som ett riktigt buzz därinne. Skulle önska fler företag spenderade lite på att skapa inspirerande arbetsmiljöer.

 • Camilla skriver:

  En sådan 3D skrivare har mannen här hemma också fått uppleva och med det han kunde berätta sen så blir man ju minst sagt suuuugen på en egen. Så himla rolig grej 😀

 • Johanna skriver:

  3D-skrivare?! Framtiden! Fin skola!

 • A skriver:

  Lokalerna är vackra och inspirerande men arbetsmiljön är ironiskt nog horribel pga den öppna lösningen.

 • Frida, det är inte Muutolampa… du har skrivit fel 🙂

 • Frida skriver:

  Lina, tack! Jag läste i syne. Mooi Muuto 😉

 • Frida skriver:

  Eller, Moooi menar jag. Såklart. Lite trött nu 🙂

 • Formelle Design skriver:

  Häftigt, måste jag kolla in när jag är hemma i Umeå nästa gång (i alla fall utsidan):) Ser ut att vara riktigt inspirerande miljö att studera i.
  Må så gott!

  //Johanna

 • DAVID skriver:

  Hjälpans vilken snygg byggnad! Arkitekten måste vara stolt! 🙂

 • sara skriver:

  Vilken fin blogg du har 🙂
  Jag skulle bli superglad om du vill rösta på mig i Miss World Sweden 🙂
  https://www.missworldsweden.se/kval2012/sara_tuvesson

 • Anonym skriver:

  Kolla in min tävling på Bloggen
  Maria

 • Petra skriver:

  Oj, vad läckert! Jag borde ta mig dit och titta. Njut av Umeå!

 • maria skriver:

  Cool byggnad btw
  Maria

 • Anonym skriver:

  Hej sötiis! Röster gärna på mig i MISS SWEDEN 2012 genom att klicka på länken och GILLA! tar knapp 2 sek och det skulle betyga galet =) kram på dig

  https://www.missworldsweden.se/kval2012/sabrine_zaibi
  https://www.missworldsweden.se/kval2012/sabrine_zaibi

 • Martina skriver:

  Åh, tänk att få gjort sin utbildning på ett sånt ställe… drömma kan man iaf.

 • Foto skriver:

  Läckert

 • Frida skriver:

  Hej! Jag är 12 år och bloggar dagligen om mitt liv. Jag kommer släppa en bok till våren och medverkar också i en del filmer. På fritiden rider jag vilket också syns mycket i bloggen. Vill du veta mer om allt detta så kika in på min blogg, och om den verkar intressant, tveka inte – följ mig på bloglovin så att du inte missar någonting! 😀

  Kram!

 • Martin skriver:

  Jag vill ha den där taklampan 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.