Annons

Att göra praktik på Trendenser

Nu när Hanna har slutat så har jag fått mängder av mail från läsare i olika åldrar som vill göra praktik på Trendenser. Det är fantastiskt smickrande och roligt att så många vill komma och se hur det funkar bakom kulisserna hos mig. Men, eftersom jag driver Trendenser helt på egen hand kan jag inte ta emot vem som helst – när som helst. Även om jag skulle vilja. För att underlätta lite har jag sammanställt en FAQ-lista. Här kan du som är nyfiken på en praktik hos Trendenser få svar på de vanligaste frågorna som trillat in de senaste veckorna. Där kan du också se vad jag behöver för typ av information innan jag kan ta ställning till din ansökan. Till er som väntar svar lovar jag att återkomma senast fredag. Stort tack på förhand!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hej Frida, hoppas helgen har varit bra! Vilken underbar bild!! Förstå att många vill göra praktik hos dig då du är så duktig! Ha en fortsatt bra måndag!

 • maria skriver:

  superfint.
  Fan va kallt det var idag / Maria

 • GoS4u skriver:

  Vilken god feedback du fått!
  Jättekul – bara att ta till dig och glädjas!
  "Because youré worth it"
  Det är härligt att se människor i sitt esse (i sitt vara)
  Ser fram emot fler uppdateringar från dig.
  Det inspirerar mig i mitt företag och hem.

 • GoS4u skriver:

  Vilken god feedback du fått!
  Jättekul – bara att ta till dig och glädjas!
  "Because youré worth it"
  Det är härligt att se människor i sitt esse (i sitt vara)
  Ser fram emot fler uppdateringar från dig.
  Det inspirerar mig i mitt företag och hem.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.