Annons

Stockholm Furniture & Light Fair: Nyhet från ByLassen

Det märks att metallerna gör comeback i inredningsvärlden när gamla designklassiker får klä skrud i nya skimrande material och ytor. Jag fick mig en pratstund med Nadja som är barnbarnsbarn till självaste Mogens Lassen. Hon visade mig den här nyheten i deras sortiment. Kubus 4 i 24 carats pläterat guld. Ingen billig historia och därav en limiterad sådan. Månne ett blivande samlarobjekt som vi kommer se på antikrundan 2112? Känner du dig manad att investera kostar den drygt 5000 danska kronor.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Snygg!
  Hittade precis den här bloggen och gillar stilen jättemycket. Snygga bilder och fin inredning.

  //S

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.