Annons

Stockholm Furniture & Light Fair: Muuto

Jag hörde många förbipasserande ösa lovord över Muutos och HAY’s montrar. Och visst flirtade de danska företagen med Stockholm. Inte minst ovan nämnda. Om Muutos monter var top notch är upp till er att avgöra, däremot tycker jag att den lyckades bra med att fånga mässans mest återkommande trender på några få kvadrat: mjuka pasteller, knappar, fantasifulla former och gråskala. Check, check, check!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Hmm! Och det första jag tänkte på när jag såg den där knallgula knubbiga tekannan var The Simpsons. Är jag knäpp… ? 🙂

 • essa skriver:

  härliga bilder!

 • Seventeendoors skriver:

  Ja, jag gillar!! 🙂

 • Love it, love it, love it!

 • annixen. skriver:

  Älskar Muuto.Idag ringde de från Länna möbler och sa att vårt muuto bord som vi köpt hade kommit, jippie! Samma dag som jag även hämtade ut fina vinsten – Stringhyllan som jag vann via dig. Vilken vecka 🙂

  Tack för fina bilder och rapportering från Stockholm Furniture!

 • smäm skriver:

  Åh, vad fint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.