Annons

Stockholm Furniture & Light Fair: Kasthall

Det vore väl att anse som grovt tjänstefel som svensk inredningsbloggare om jag inte rapporterade från Lotta Agatons monterstyling för Kasthall. Förutsägbart inlägg därav, men visst hade Lotta gjort ett kanonjobb. Kasthall är ju ett anrikt företag med höga kvalitetskrav, och hög modegrad. Det tycker jag hon fångat bra med de valda accenterna. Och stackars Lotta kan ju inte hjälpa att så många plagierar hennes formspråk just nu att det nästan gått inflation i Sennerholtgrafik, trähänder och sifoner. Hon är grym. Punkt. Det är även Kasthalls mattdrottning Gunilla. Hatten av! Nedan bjuds en glittrig bildkavalkad!

lotta agaton
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotta Agaton skriver:

  Tack Frida!

 • Lina skriver:

  Läcker monter! Håller med om att det är många som bara härmar istället för att skapa en egen stil. Visst Lotta är ett proffs och inspirerar men varför kan folk inte tänka själva?

 • Anonym skriver:

  Jag gillar verkligen den nedre bilden (de andra också, såklart!), vilken häftig skuggbildning!

 • Lovisa Wallin skriver:

  Jag gillar verkligen den nedre bilden (de andra också, såklart!), vilken häftig skuggbildning!

 • Johanna skriver:

  Dina bilder är grymma från mässan. Vilken kamera har du?

 • Supersnygg monter, som verkligen tjänar sitt syfte! Tänk att jag ska få ha den här fantastiska inredningsstylisten som min lärare! Jag är nästan avundsjuk på mig själv. 🙂 Håller med dig om att många har inspirerats av Lottas stil. Vet att en del av kursen går ut på att hitta sin egen stil. Och det gillar vi ju såklart! Tack för fina bilder!

 • Yvonne skriver:

  Den understa bilden är så cool 🙂

 • sara skriver:

  hej jag har nyligen fixat en ny blogg så det vore kul om du kollade in den och sa din åsikt. 🙂

 • Pella skriver:

  Lotta är grym och dina bilder fantastiska. Punkt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.