Annons

Stockholm Furniture & Light Fair: Emilie Dissing Wiehe

En annan fiffig grej som visades bland de unga formgivarna var Emilie Dissing Wiehes bänk ”Wool on Fence” med stickade och sydda kuddar som ryggstöd. Presenterad i en väldigt kall, nästan fängelseliknande miljö. Men om jag hade varit händig hade jag velat sy något liknande till en sänggavel.

Emilie Dissing Wiehe
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Du, din rapport från mässan är grym!!

 • Elin skriver:

  Precis min första tanke när jag såg bilden – sänggavel! Dina rapporter från mässan är bäst, tittar in här dubbelt så mycket som vanligt nu… 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.