Annons

Stockholm Designweek: Emma Olbers Stockholm Wood

En alm från Stureparken, en pil från Norr Mälarstrand och ull från kungens får på Djurgården har blivit inredning i Emma Olbers utställning på Designgalleriet. Projektet som går under namnet ”Stockholm Wood” bygger på funderingar kring om man kan tillverka möbler av råmaterial från Stockholm eller om stan ens har några råvaror alls. I samarbete med Asplund, Ire, TTC och lokala hantverksföretag har Emma tagit fram en liten möbelserie som finns att beskåda på Designgalleriet 8/2 – 3/3! Själv är jag spekulant på pallen och trädiamanterna från Asplunds!

Foto: Örjan Henriksson

Kategorier:

Kommentarer

 • Läste precis på Meet the Bloggers sida att du ska vara talare! Alltså jag blev nästan pirrig i magen. Lite starstruck så där. Inte så konstigt kanske när man läst din blogg i 4 år 🙂 KUL!

 • Tack för trevliga dagar!

  Ha det fint!

  Maliin

 • Linda skriver:

  Pallen såg fin ut, men man undrar ju hur den ser ut uppepå. Är den randig rätt över som det ser ut som att den är på bilden? 🙂 Och är ränderna gjorda i olika träslag? Supersnyggt i såna fall!

 • Lina skriver:

  Vad kostar pallen? Går den att köpa när utställningen är avslutad?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.