Annons

Ren kärlek doftar Blanche

Byredos Blanche och jag har inte riktigt kommit överens under en period. Tills i helgen. Då var det som om något föll på plats. Efter ett par veckors karantän, då snyggflaskan med kartong varit förpassad längst bak i garderobens innanmäte, fick jag en ingivelse och stiftade försiktig bekantskap med de dyra dropparna igen. Och nu. Kärlek! Både för näsa och ögon. Gott så, inte minst eftersom min förra parfymfavorit har så lite kvar i glaset att det inte ens räcker för att tvätta fötterna på en Kolibri.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • heddas skriver:

  Jätte fin blogg , värkligen.
  kolla gärna in på min

 • Hanna skriver:

  Riktigt fin blogg! Besök gärna min om du har tid! 🙂

 • Emelie skriver:

  Är det möjligtvis en Market 29 påse
  som skymtar i bakgrunden? Jag har följt
  bloggen under en lång tid men aldrig
  kommenterat såvitt jag minns. Tack för att
  jag varje morgon ihop med frukosten och
  tidningen får njuta av stilsäkra och
  inspirerande inlägg.. Och resten av dagen
  också för den delen.

 • christine skriver:

  visst är det roligt hur dofter kan "växa" så? Det är egentligen jättekonstigt, för varför tycker man den först luktar, oj, nej det var inget för mig, men sen…hmmm,,åh jag kan inte få nog 🙂 så var parfymen stella för mig när den först kom ut för hundra år sedan eller något..Dofter är det härligaste som helst när det stämmer 🙂

 • Linda skriver:

  Älskar armbandet med träpärlor som ligger i skålen! (du hade ett snarlikt halsband också i en bild för ett tag sedan med Muutos Dots). Snälla, vart kommer det ifrån?!

 • Jessika skriver:

  Mmm tål att sniffas på då misstänker jag, men man kanske får ge den liten tid?
  "Tvätta fötterna på en kolibri"…hihih, kul skrivet 🙂
  /Jessika

 • underbaraclara skriver:

  Å Frida! Jag gillar när du skriver såhär personligt! Som du gjort nu i flera inlägg. Ger sådant mervärde!

 • Mamman skriver:

  Gravid? 😉

 • allibrall skriver:

  Underbart fin blogg du har <3

 • allibrall skriver:

  Underbart fin blogg du har <3

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.