Annons

Måndagsuppdrag modell Magnolia

Sedan jag fotade Mats och Maries lägenhet på Aschebergsgatan 29 har jag haft vårcravings för knoppande rosa Magnoliakvistar. Måste skaffa. Helst idag. Jag tyckte det var så väldigt fint arrangerat också. I en naken och något överdimensionerad glasburk på spiselkransen. Inte sant?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hej Frida, hoppas du har haft en bra helg! Helt underbart kort!!

 • Mona Nilsson skriver:

  EN FRÅGA Vart kommer beatyboxen ifrån? Skulle gärna vilja köpa en sådan så HJÄLP MIG
  Skicka på min e-mail köpställe/tack på förhand
  [email protected]

 • Hanne skriver:

  Så enkelt men ändå så snyggt! Ha en trevlig eftermiddag 🙂

 • johanna skriver:

  jamen åh så fint!
  magnolia är ju min absoluta favorit och den dag vi skriver på ett kontrakt för ett hus kommer jag fira med att köpa ett magnoliaträd 😉

  De senaste åren har jag nöjt mig med att få klippa en gren då och då i en närliggande trädgård 😉

 • victoria skriver:

  Man knipsar dem lämpligen från den enorma magnolian som växer i slutet på Lyckans Väg, nästan uppe vid Viktor Rydbergsgatan 😉

 • Daniel skriver:

  Vad fint det blev!

 • Linda skriver:

  Åhhh jaaa! Jättefint! Men varför satte du igång mina cravings efter magnolia för, var det snällt? 🙂 Jag längtar tills de börjar blomma i Botaniska, det är så vackert!

 • Lotta skriver:

  SÅ himla fint!!!

 • Linda skriver:

  Hej! är det nagon som vet vart lampan kommer ifran?

  Mvh Linda

 • smäm skriver:

  Ja, jättefint!

 • Gammalsomny skriver:

  Verkligen fint!

 • Marie skriver:

  Hej Linda,
  Lampan heter Mirror Ball och kommer från Tom Dixon.
  Hälsar Marie

 • Linn skriver:

  Jag undrar var "beautybox" kommer ifrån/går att få tag på?! Någon som vet? 🙂 /Linn

 • Verkligen fint! Älskar magnoliaträd. Tyvärr växer de inte så långt norr ut som i Skellefteå…

 • Lika fint som alltid 🙂

 • Foto skriver:

  Läckert

 • Bloglovin byte? 🙂

 • a-k skriver:

  Snus är snus om än i gyllene dosor och magnolior i en gammal glasburk är ändå alltid magnolior 😉 Hade hoppats på vårkänsla här hemma efter Kenya istället blev det en temperaturskillnadschock på över 40 grader. Brrr..

 • Jessica skriver:

  Jag längtar verkligen efter vår nu när jag ser den vackra magnoliakvisten. Snart, snart får jag se om mina två vita stjärnmagnolior överlevt sin andra vinter. Håller tummarna! Å kameran redo förstås!

 • Mona Nilsson skriver:

  Är det verkligen ingen som vet vart beauty boxen kommer ifrån???????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.