Annons

Lördagslycka

Imorse kom ett blomsterbud med frasiga tulpaner och kärlek från Kalmar (tack Sara). Dessutom känner jag lördagslycka över att se min första premiärkrönika för Göteborgsposten i tryck (i nya bilagan GP Hemma). Lägg därtill att jag precis klämde milen på 47 minuter trots veckans träningsuppehåll och ni förstår varför jag är på väg till Avalon för att fira lördag med en Cava-lunch. Ha en fin helg!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • catta skriver:

  Himla fina blommor 😀

 • Monnah skriver:

  Trevlig helg! Det låter som att du fick en väldigt fin start på din. 🙂

 • Ida skriver:

  Hur får man tag på GP hemma?

 • Lina skriver:

  Wow Frida, det var inte illa jobbat! Själv laddar jag för 3-timmars spinning näste helg. Gogogo!

 • sofie skriver:

  åh, underbart!! njut njut njut!!

 • Charlotte Bladh skriver:

  FYRA…..SJU….????? Jättebra jobbat. Själv fick jag kramp i vaden efter tre km och haltar fortfarande. Rätt så sur alltså. OCh heja dig med krönikan! Kram C

 • Elenore skriver:

  Åh vilken härlig bukett! Förstår att du blev glad av den 🙂

 • GoS4u skriver:

  Blir glad av text och bild idag! Visst är det härligt att springa! Ger vitalitet åt kroppen och knoppen och låter kreativiteten prunka som tulpanerna på bilden! Idag ska jag ut igen – första löpet efter förkylningen!

 • Aniika skriver:

  Kul, Girlpower ut i fingerspetsarna! Bra jobbat med milen, jag kämpar fortfarande med mitt mål att komma under 60 min. Kanske till sommaren…? Ha en fin helg.

 • Eva skriver:

  Gilla för tusan! Bra jobbat tjejen, på båda! 🙂
  Ha en fortsatt fin söndag!

 • Well done verkligen! Tränar du på band eller i terrängen? Här är det 5 cm snömodd på vägarna hela tiden nu så det går tröööögt.

 • maria skriver:

  Fina bilder:

  Hur har din helg varit, har det hänt nott extra kul ?

  Kram Maria

 • Lina skriver:

  Kan man läsa GP Hemma på nätet? Eller prenumerera på den om man inte bor i Gbg?

 • Frida skriver:

  Ida + Lina:
  GP Hemma kommer med tidningen som en bilaga, osäker på om man kan köpa den separat eller om den finns på nätet. Jag kollar och återkommer!

  Charlotte:
  Oh yes! Mitt personliga rekord på milen är nere på 45.57 nu, så det här var inte den bästa tiden men ett skönt formbesked efter en vecka utan ordentlig träning. Vi får satsa på något lopp ihop!

  Anna:
  Jag är helt såld på löpbandet. Jag har till och med en specifik favorit. Sedan jag började springa för ett år sedan har jag ett favoritlöpband på SATS Valhalla och nåde den som råkar använda det när jag kommer dit för att träna 😉 Det blir visserligen lite monotom träning på bandet men å andra sidan så konkret och mätbart och jämförbart från pass till pass (och så totalt väderoberoende). Men nu när det går mot vår och sommar ska jag nog försöka springa mer utomhus för att få frisk luft om inte annat och då är jag lite nyfiken på en Garmin-klocka som både mäter puls och distans.

 • Ann-Sophie skriver:

  Shit vad duktig du är på att springa! Det är kanon med en Garmin-kolcka. Kan verkligen rekommendera det!

 • Va kul och spännande att få se GP´s inrednings bilaga! Lunch eller fika i veckan kanske?

 • Funderar på om man skulle börja prenumerera på någon inredningstidning… vad tror du? något förslag åp någon bra?
  eller kanske bättre att variera sig och köpa lösnummer ??

 • studio karin skriver:

  Hej Frida! Finns det någonstans vi vanliga dödliga kan få läsa din krönika om ljust o fräscht o inte smutsigt, jag inredningsarkitekt som inte bor i Gbg? Hittade inte på nätet men det kanske bara jag som är ..ööööhh dum :O

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.