Annons

Hemma-hos-vem?

Nu har jag gjort mitt sista inlägg från årets möbelmässa och imorgon återgår inläggen till det normala igen. Näst på tur står ett gäng hemma-hos-bilder från en alldeles fantastisk sekelskifteslägenhet, mitt i centrala Göteborg, som jag plåtade tidigare idag. Den tillhör en lokal ”butikskändis”. Flera bloggläsare kommer säkert att känna igen vilken när jag säger gatuadressen. Någon som vill dra till med en vild gissning på vem vi kommer vara välkomna hem till imorgon? Här är en smygkik på hallen!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Jag gissar på ägaren till Aschebergsgatan 24.

 • Pernilla skriver:

  Mats o Marie.

 • Lina skriver:

  Vad spännande! Hoppas på Aschebergsgatans ägare som nämns ovan!

 • Martina skriver:

  Ser fram emot morgondagen 🙂

 • Linda skriver:

  Oj, spännande, men nä, inte en aning 🙂

 • Niko Järvikari skriver:

  Kul hall men ingen aning vems den tillhör 🙂
  Ska bli intressant att se.
  Ha det fint idag!
  / Niko https://thecrowningglory.se

 • Så snyggt! Älskar färgerna.

 • Matilda skriver:

  Hej! Hur många hang it all ses på bilden? Är det två stycken? Väldigt fina bilder du har tagit från hela lägenheten. Mvh Matilda

 • Yvonne skriver:

  Riktigt fin hall 🙂

 • Marie skriver:

  Hej Matilda,
  Vi har hängt två stycken Hang it all på väggen.
  hälsar Marie

 • Sofia skriver:

  Hej Frida!
  Jag skulle behöva din hjälp med att komma på en bra lösning för vår hall till den lägenhet vi ska flytta till nu.
  Lägenheten har en lång och inte så bred hall så jag undrar hur man skulle kunna inreda den så att den blir snygg men funktionell. Vilka möbler? Har en lång vägg på ungefär 5 meter från ytterdörren att använda mig av.
  Hoppas du kan besvara detta för tycker du är så himla duktig! Kram

  • Trendenser skriver:

   Hej Sofia, i min förra hall hade jag samma "problem". Jag köpte en köksbänk på IKEA som vi sågade till och överskåp/fläktskåp från IKEA samt lösa ben från skrivbordsavdelningen och skapade en avlång arbetsplats (med plats för två stolar brevid varandra) och vägghängda överskåp ovanför bänkskivan. Ställde hurtsar på hjul under så att man kunder styra runt dem litet. Perfekt sätt att nyttja det avlånga utrymmet som hemmakontor!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.