Annons

ELLE Interiör Designpris 2012

Igår bjöd livet på stickad ylletröja och Ballykängor, idag vankades Acneklänning, champagne och högklackat. Ikväll inleddes nämligen Stockholms Design Week med mingel och vingel på Operakällaren. ELLE Interiörs Designpris 2012 delades ut i 13 kategorier för att belöna det bästa inom svensk formgivning från det gångna året. Men efter drygt två timmars intensiv trängsel var vi ett gäng som fick nog och drog vidare till Nobis för middag, vin, branschskvaller och… vackra lampor. Nu laddar jag för mässan. Imorgon bitti bright and early är det pressfrukost! Håll utkik i bloggen, flitiga uppdateringar utlovas.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla palm skriver:

  fantastiska bilder!

 • Rossanna skriver:

  Hej. Hoppas att du har det bra? Eftersom jag är sponsrad inom sociala medier så har jag ett ex antal inbjudningar till Pinterest – det hetaste inom sociala medier just nu! Titta förbi min blogg så kan du läsa mer ifall du vill ha en inbjudan, passar jätte bra för dig. Kram

 • Ser fram emot lite inspirerande rapportering från mässan! 🙂 Ps. Underbara bilder!(som alltid!)

 • Spännande! Jag ska upp till möbelmässan imorgon och det blir första gången för mig. Hoppas det lever upp till mina förväntningar! 🙂 Vi kanske ses, Frida!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.