Annons

Dagens kontor

Idag har jag varit i Stockholm och hållit en föreläsning om inredningsbloggar på Star PR’s pressdag. I samband med det passade jag på att ta ett par möten på Scandic Grand Central och under håltimmen mellan mina dejter fick hotellets café agera min kontorsplats. Vilken miljö det är att sitta i. Snacka om inspirerande! Dessutom fick jag tillfälle att testa Pärlans Konfektyr. Mums! Nu ska jag äta middag med Elna Lassbo från Svensk Form innan jag hoppar på tåget tillbaka till Göteborg.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotta Agaton skriver:

  …nä inte en torsdag till i Sthlm utan att hälsa på i butiken nu!
  Lxx

 • Hanna skriver:

  Om du kommer tillbaka till Sthlm under mars och har håltimme tycker jag att du ska gå förbi galleri Urban Outfitters och kika på min utställning=)
  Följ vägen dit på https://bitcharmy.tumblr.com/

 • Hej Frida, Wow vilket place måste jag besöka nästa gång jag är i Stockholm! Hoppas du fick en bra tur hem till Sveriges framsida =) Ha det så bra!

 • Charlotte Bladh skriver:

  Va? Var du där? Hade jag vetat det hade jag gått och lyssnat. Kram

 • icacarlsson skriver:

  Ser väldigt nice ut!

  //Ica

 • Hanna skriver:

  Ser väldigt mysigt ut! Lyxig kontorsplats 😉

 • Anette skriver:

  Härlig dag! Ser mysigt ut 🙂

 • Susanna Zacke skriver:

  Hej Frida,
  Jag och Sania Hedengren har börjat blogga
  https://www.sannaochsania.blogspot.com/
  Vi skulle bli glada om du ville länka från din fina blogg till vår blogg, kika även in på vår hemsida som är uppdaterad med nya bilder.

  Susanna Zacke

 • Aniika skriver:

  Ser onekligen inbjudande ut, de där glasburkarna med konfektyr…

 • Linda skriver:

  Vilket ställe, lyckas med konststycket att se både mysigt och coolt ut.

 • twisted mind skriver:

  Besök gärna min onlinebutik
  https://get2knowme.spreadshirt.se/
  den är under uppbyggnad så det är lite rörigt men det ordnar sig för varje dag som går. Jag skulle vilja ha lite feedback om det går för sig =)

 • Hanna La skriver:

  Pärlans kolor så löjligt goda, börjar vattnas i munnen när jag tänker på det. Mitt företag skulle ev. ta in och ha som konferensgodis, och en tjej på företaget skulle skicka en påse. Istället ringer de från repan och säger att jag har besök – en otroligt tjusigt klädd tjej i 20-tals outfit och fin liten hatt är där för att lämna över påsen personligen. Living the brand på bästa sätt. Tyvärr föll det på att de just är så härligt sega – att peta kola ur tänderna på möten var inte så bra för mötesharmonin insåg vi. Attans. De är väl värda den tia de kostar!

 • Frida skriver:

  Lotta, jag lovar att kika förbi nästa gång. I promise! Mötesrejsar ju alltid när jag väl är i stan så det har inte funnits tid men jag är supernyfiken på din fina butik!

 • Tess skriver:

  Hej på dig, allt bra?
  Hur går det med träningen, behöver du hjälp tips eller råd för ett "syndare" liv, kanske bara så att självförtroendet ska bli bättre, men det kan va allt från kost sömn, mer konsentration till att få drömkroppen, alla tips råd och funderingar finns i min blogg.
  Något du vill förbättra? Kommentera eller maila mig på: [email protected]
  Kram/ https://tres.blogg.se

 • Ett lysande cafe!
  En inspirationplats dagens arbetsmöten som ofta sker just på caféer.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.