Annons

P4 Radio Stockholm

Imorse var jag med i P4 Radio Stockholm och pratade inredningstrender tillsammans med Denise Rudberg och Peder Gustafsson. Jag rapporterade från Formex och gav några snabba tips på hur man kan förändra hemma om man vill göra något inför helgen. Vill ni lyssna i efterhand ska det gå att göra alldeles strax. Deras webbredaktör klipper ljudet as we speak (jag delar med mig av länken när den är klar). Nu ska jag vidare på möten. Återkommer med min ”best of Formex” rapportering i eftermiddag!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hej! Nu kör jag igång en tävling på min blogg, helgens bloggtips heter den & på söndag väljer jag ut hela FEM vinnare. Så ta chansen du också att bli länkad inför mina 1000-2000 besökare! 🙂

  https://sarashemligheter.blogg.se/2012/january/helgens-bloggtips-andra-kommentarer-hanvisa.html#comment

 • Lina skriver:

  Wow vad kul! Vilket roligt uppdrag! Coola brillor Denise har. Varifrån kommer dem tro?

 • Johanna skriver:

  Pratar Denise i radio? Det hade jag missat! Älskar hennes böcker och började på de nya deckarna efter ditt inlägg efter bokmässan i Göteborg. Gillar att hon alltid har så målande beskrivningar av miljöerna och detaljerna och inredningen. Det var Denise som lärde mig att Hästens är för nyrika och Dux för dem med smak 😉

 • A. skriver:

  Vad roligt att de bjuder in dig!

 • Anonym skriver:
 • Petra skriver:

  Fint inslag!

 • oprofessionell skriver:

  Har på min blogg lagt upp en länk hit.
  Jag har fått förfrågningar på vilka bloggar jag läser, och då var din självklart med på listan!
  Säg ifrån om du skulle misstycka!

  /oprofessionell

 • Anna skriver:

  Åh vad spännande detta måste jag lyssna på senare. Vilken härlig kombination med dig och Denise – två favorit profiler!
  Hoppas att du har en skön helg i Sthlm.

 • Clarice skriver:

  Tack för ett inspirerande radioinslag 🙂

 • Åh kul att du var med i radion :)!

 • David skriver:

  nice! 🙂

 • Annica P skriver:

  Fantastiskt inslag och måste säga – vilken behaglig radioröst du har. Hoppas på att få höra dina tips fler gånger i radion.
  Trevlig helg!

 • Ewwe skriver:

  Awesome blogg!
  Förstår inte hur ni alla på listorna lyckas få så mycket läsare, tips?

  Kolla in min skummis blogg!
  ewwz.blogg.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.