Annons

Formex våren 2012: Pressfrukosten

Imorse kl 08.30 slog Formex upp portarna för pressfrukosten ute på Stockholmsmässan i Älvsjö. Antalet bevakande journalister och bloggare på plats var fler än någonsin tidigare. Det fullkomligen myllrade av folk, och alla fick inte plats vid borden (!) så det var huggsexa om stolarna. Miljön runt cafédelen har tagits fram av talagfulla Note Design Studio, vilket de gjort med den äran. Temat ”Below the Snow” återspegladess i såväl färgval (dova pasteller), som i de dekorativa detaljerna på borden (torkade blommor) liksom i de svepande textilierna vid taket. Riktigt fint. Applåder från mig!

Pressfrukost 2012
Och maten då? Well, man har ju lärt sig att aldrig komma oäten till mässan. Vi har ju sett alla möjliga variationer passera genom åren. Pressfrukost utan kaffe, ingen hit. Pressfrukost på återvunnen mat, inte så delikat. Men dagens morgonmål var utmärkt. Vitaminshots och nyttigheter i kvadrat. Det gillades. Nu är det dags att kolla in trendutställningarna. Bildrapporter kommer under dagen. Håll utkik!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Tess ~ Istla.se skriver:

  Härliga bilder. Frukosten såg inte helt fel ut.

 • Hanna skriver:

  Där vill man va! Ser fram emot bildkavalkaden.

 • Linnea skriver:

  En sådan frukost och en formexmässa hade jag inte tackat nej till! Ska bli kul att se fortsättningen och bilder på mässan!!!

 • Åh, så snyggt! Väldigt mycket din stil, tycker jag. Ser verkligen fram emot kommande rapporter från Formex!

 • Daniel skriver:

  Hej Frida, Vilka underbara kort, hoppas det går bra på mässan!

 • Yvonne skriver:

  Ska bli spännande att se vårens nyheter 🙂

 • nina skriver:

  Någon som kommer ihåg vad den grå lampan heter?
  Sonen kraschade vår härom kvällen, och behöver en ny snygg omgående.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.