Annons

Välkommen på julpyssel med Trendenser!

Nästa vecka bjuder jag in till julmys på mitt kontor i Viktoriapassagen i Göteborg. På torsdag kväll arrangerar jag och inredningsstylisten / blomsterdekoratören Sarah Widman (som bland annat jobbar med Alvhem Interiör) en helkväll i julens tecken. Vi bjuder på en föreläsning om årets jultrender, med massor av inspirationspyssel, liksom en blomsterkurs som inkluderar allt material du behöver (växter, kruka, jord, dekorationer etc) för att göra minst ett eget blomsterarrangemang att ta med dig hem. Alla deltagare får dessutom en överraskning och vi bjuder på fika och glögg (ej middag) och massor av julstämning. Vi startar kl 18 och håller på till cirka 21. Antalet deltagare är begränsat, så det är först till kvarn som gäller. Vi kan ta emot max 15 personer. Hör av dig så snart du kan om du vill komma!

Dag: Torsdag den 8/12
Tid: kl 18-21
Plats: Viktoriapassagen, Vallgatan 19
Pris: 350 kr per person
Anmälan: görs på mail till frida (@) trendenser.se
Samarbetspartners: Blomsterlandet, Dixie och Rum för papper

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Voine, voine jag slutar aldrig förundras över din tasigförsamhet! Kul idé, det blir nog en kanonkväll.

 • Lollo skriver:

  Nu önskar jag verkligen att jag bodde kvar i Göteborg! Det låter jättekul! Om ni nästa år väljer att köra i Stockholm också så står jag först i kön 🙂

 • Anna skriver:

  Låter jättemysigt! Jag önskar att jag befann mig i rätt stad bara 😉

 • Julia skriver:

  Åh vad roligt att det äntligen händer nåt i Göteborg! 🙂 Är tyvärr upptagen, hade så gärna kommit!!

 • Helen skriver:

  Tänk om man ändå hade bott i Gbg:( Låter himla kul och mysigt!

 • moa skriver:

  vilka/vilken är din favorit blogg? 😀

 • Mia skriver:

  Oj det låter ju som en superkväll! Hade signat upp mig direkt om jag inte bodde på andra sidan landet. Hoppas ni får det hemskt trevligt!

 • Anna Gillar skriver:

  Vilken bra idé! Hoppas ni får en mysig kväll! Hade gärna varit med om jag befunnit mig i Göteborg då. Anna xx

 • Lina skriver:

  Attans att jag är bokad just den kvällen!! Kul idé!

 • Ida skriver:

  Jag hade gärna varit med men är tyvärr upptagen. Kanske hinner ni köra en gång till innan jul? Då står jag först i kön att anmäla mig!

 • Det låter himla skoj! Ni får ha det så trevligt!

 • Petra Liuski skriver:

  Kan du inte plocka ihop kontoret och ha det portabelt? Turnera runt landet 🙂 Hade gärna kommit om jag bott i krokarna. Ha så trevligt.

 • Linda skriver:

  Åh, om jag ändå bott närmre! Det hade varit så skoj!

 • Wiveka skriver:

  Precis som Lollo önskar jag mig en sådan kväll i Stockholm. Det finns ju julinspirerade kurser här också, men jag tycker oftast att alla går med sina väninnor och då känner jag mig så ensam som inte har någon med mig. Försökte få 10 åringen med på kransbindarkurs men han ville inte då det bara var vuxna med.

 • Lisbeth skriver:

  Julpysselkvällar är perfekta decemberarrangemang. Det kommer att bli kanon. Lycka till!

 • Jess skriver:

  Åh, vad synd att jag har andra planer, annars hade jag mer än gärna kommit! Låter ju som ett riktigt kul event. Hoppas det blir fler såna! 🙂

 • OJ vad kul det hade varit om man kunde närvara, men tyvärr sätter de 160 milen stop! :/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.