Annons

Ode till en krokfamilj

Kan man bli kär i ett par krokar? Vansinnesförälskad? Hjärtklapprande tokig och förtjust? Jodå. Jag kan. Inte för att Muutos Dots är nya på något sätt, men idag såg jag dem plötsligt i ett annat ljus. Och i ett sammanhang jag snart ska visa mer av, bara jag har fått ordning på internetuppkopplingen och kan ladda upp bilder. Vill du ha knallgula såg jag förresten att krokfamiljen finns på rea här.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Rossanna skriver:

  Fin blogg; följ mig på bloglovin så lägger jag till dig. Stor Kram

 • Sophia skriver:

  Balla dem va. Skulle passa här hemma hos mig. 🙂

 • Jag har precis inrett kontorslokaler med plats för 15 personer och där kommer the Dots i grönt, i alla tre storlekarna bli pricken över i! Fina, men egentligen allra finast utan nånting på.

 • Fanny skriver:

  Fint! 😀

 • Jamie says dream skriver:

  Jag har tyckt om dem från början, och det här var en vädigt fin bild 🙂

 • Matilda skriver:

  Tjusigt! Såg dessa första gången i köpenhamn för snart 4 år sedan och tänkte köpa men lät bli. Har tänkt på der flera gånger sen dess. Nu kanske det är dags… Tack för webshop tipset!

 • Veronica skriver:

  Men vad fina! Hamnar nu långt upp på önskelistan!!

 • Martina skriver:

  Hehe, visst är dom fina – sitter så fint uppskruvade i min hall! 🙂

 • sara skriver:

  Snygga krokar!

 • Riktigt läckra krokar 😀

 • Rebecca skriver:

  Verkligen snyggt 🙂

 • Annika skriver:

  Trevlig upphängning. Undrar om jag kan hitta en fri vägg någonstans… 🙂

 • Erika skriver:

  Fräckt! Har aldrig ens tänkt tanken på coola krokar

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.