Annons

Underifrånperspektiv på Ay Illuminate Cotton Lamp

Sist jag bloggade om min fäbless för stora tyglampor (Mark Edens Schooley lamp) så delades kommentarsfältet med laserstråle. För eller emot. Gilla, eller inte gilla. Och jag förstår er. Det är ingen pjäs som är fjäderlätt att ta till sig, även om det lilla stycket dansade rakt in i min Norrländska själ som ständigt suktar efter vackra ting som silar ljus skirt och skört. Men för er som också gillar tänkte jag visa ytterligare en modell: Ay Illuminate Z1 Cotton Lamp – som jag plåtade häromveckan. Från ett annat perspektiv. Nämligen det man ser allra mest som slutförbrukare – underifrån! Den vinkeln får man ju aldrig se på produktbilderna. Här jag är benägen att eventuellt hålla med dem som är skeptiska mot dessa stora tygskapelser De är ju trots allt finast från sidan. Så de kräver både sitt rum och sin stuckatur för att bli såhär fina. Och något sånt stort eller tjusigt har jag icket. Än.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Hej Frida! Jag läser och gillar skarpt din blogg! Jag skulle önska en länk längst ner till äldre inlägg som ofta brukar finnas i bloggar… Tänker på det varje gång jag är här! (Jag är en sån som inte bloggsurfar så ofta och alltså läser många inlägg varje gång jag är på besök…) Vad jag kan se så finns ingen. En tanke bara. Tack för en bra blogg!

 • Frida skriver:

  Hej Sara,
  Blogg.se (det system jag använder) är litet begränsat rent tekniskt men om det är något jag kan lägga till själv ska jag försöka göra det!

 • Anonym skriver:

  väldigt häftiga lampor! 🙂

 • Seventeendoors skriver:

  Kul och bra med ett underifrånperspektiv! Då är den förstnämnda att föredra, med tyget i knut under.. Som tur är har jag både rummet och stucken, så jag drömmer nog vidare om den..
  Tack för ett bra inlägg!

 • Vilken fräck lampa! 🙂

  vi har frågestund på vår blogg: https://mikkisjojje.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment 🙂

 • Pella skriver:

  Jag gillar den från alla håll! 🙂 Men de små hängande trådarna skulle jag faktiskt kunna vara utan. Gillar modellen med knyt också, men aaanigen för mycket tyg för min smak. Ha en fin kväll!

 • Anonym skriver:

  Kika gärna in på min blogg om du gillar foto, mode och vill följa mig som fotograf =)

 • Bromans Bravader skriver:

  Hmm, ja jag förtår vad du menar. Här hemma skulle den nog inte passa. Höjden har vi i och för sig i ett rum, v-rummet som är öppet till nock. Men det blir också fel..
  Tack för en fin och inspirerande blogg.
  Jannike

 • Anonym skriver:

  kikar in och hoppas du haft en toppen kväll 🙂

 • anna-karin skriver:

  Tycker den var otroligt läcker och fin i just den miljön, men hemma hos hade den inte gjort sig.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.