Annons

Stilleben i Köpenhamn

Frukosten hann visst bli till lunch innan jag kom till skott (fastnade i några oplanerade jobbmåsten) men bättre sent än aldrig. Här är bilder från ett av de första pitstopen vi gjorde igår. Den superfina lilla butiken Stilleben som ligger en fållad gardinlängd från (turists)tråket Ströget. Underbart sortiment!

butikstips köpenhamn inredning
Jag är väldigt förtjust i Playtypes planscher just nu, liksom i den ombloggade och nästan sönderskrivna Cirkuspostern. Och Sennerholtskan verkar vi inte kunna få nog av i Skandinavien. Det här är med andra ord en butik du måste titta till om du har vägarna förbi den danska huvudstan, om du är på jakt efter godis till väggen! Har du ingen resa inplanerad kanske deras webbshop kan fresta?
butikstips köpenhamn inredning
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Fin blogg!

 • Jamie says dream skriver:

  Tack för tipset! Ska kika in där nästa gång jag åker till Köpenhamn – bor i Malmö så Köpenhamn är bara 30 minuter bort med tåg 🙂

 • Tack för tipset om deras webbshop!

 • Petra Liuski skriver:

  Vilka underbar Bilder. Verkligen inspirerande.

 • Berså skriver:

  Tack för tipset ! Nu blir jag väldigt sugen på att åka en sväng till Köpenhamn…:)

 • Marianne Persson skriver:

  Så stilrena bilder!!!

 • Sofia skriver:

  Åh, den är butiken är så fantastisk!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.