Annons

På min önskelista: Smått och gott

Visste ni att inredningsbloggaren Henrick från Göteborg har startat egen webbshop med unika och utvalda detaljer? Eftersom vi känner varandra tror ni kanske att jag är mutad för att skriva detta, men det är jag icket (till skillnad från alla som bloggar om en viss klockmodell med blått och rött textilarmband just nu, att de klockorna syns överallt är inget annat än resultatet av en produktplaceringsrajd – beware säger jag bara!). Det här är däremot tre saker jag önskar mig och precis har slagit till och köpt – till fullpris. Smått och gott till hemmet och kontoret. Ett gäng helsvarta blyerspennor (hur fina?), en trähand till ett stillebenprojekt här hemma och en griffeltavla modell väggsticker till kontoret.

Foto: bilder lånade från moltaz designshop

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Gillar handen! Den kan man ju forma på de mest kreativa sätt. Beroende på humör och dagsform 😉 Hä hä…

 • Johanna B skriver:

  Snygga grejor!

 • Lina skriver:

  haha, men gud… var inne på denna webshopen i förmiddags och såg att de va 3 händer kvar, jag tänkte ähh jag kan vänta lite, men nu när du bloggar om det fick jag eld i r*ven och fick lägga en order på den, så många läsare som du har så antar jag att de skulle säljas slut direkt! Frida då 🙂

 • Anonym skriver:

  Tack 🙂 visst är han söt vår fina son.

  Har din 2:a advent varit bra?

 • Haha! Det där är vad jag kallar ett äkta blogg-köp-incitament 🙂 Jag satt och lade grejer i varukorgen i går under Så mycket bättre eftersom jag fått ett mejl om fri frakt. Sedan fastnade jag framför TV:n. Men nu sa det klick för min del 🙂

 • Tummen upp för Henrick!

 • Stämningsfullt skriver:

  Mäh! Den där handen stod ju på MIN önskelista, haha 🙂

 • Sarah skriver:

  Men så fina saker! Griffeldekalen är ju perfekt om man inte vågar måla på väggen!

 • Lisbeth skriver:

  Henrick har mycket fint i sin shop, och det tycker jag UTAN att ha träffat honom 😉 Intressant det där med klockorna. Jag undrade just varför man bloggande om en så ful produkt! (Urverket måste vara nåt i hästväg, tänkte jag… ) Tycker dock inte det är värre än alla som bloggar om Höganäs produkter…
  Ha en skön söndagkväll. //Lisbeth

 • Sara skriver:

  Ouch! 😉

 • Cecilia skriver:

  Nu blev jag allt nyfiken på denna klocka, hur den ser ut?! Har gåt mig obemärkt…
  Håller med om Denna webshop, litet men personligt utbud! Gillar

 • Cecilia skriver:

  Nu blev jag allt nyfiken på denna klocka, hur den ser ut?! Har gåt mig obemärkt…
  Håller med om Denna webshop, litet men personligt utbud! Gillar

 • Anonym skriver:

  Tack för gratulationen!
  Vilka läckra pennor du visar!!
  Kram Linda

 • Mandy skriver:

  Exakt likadana blyertspennor finns på Ikea (https://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60212952/), 39 kr för 12 st 🙂

 • Annika skriver:

  Ah, intressant! Jag har, liksom Lisbeth, undrat vad det är för speciellt med den där, inte så snygga, klockan? 🙂

  Gillar också Henrick´s webbshop! Jag har kikat in flera gånger. Det är såklart speciellt när man känner den trevliga – och formsäkra – ägaren. 😉 Dags att klicka hem något!

 • saravillfara skriver:

  Heja Henrick och hans fina shop!
  Handen har jag suktat efter, men inte tagit mig råd att handla. Och nu ser jag att den har sålt slut sedan du tipsade. 🙂
  Hoppas du haft en fin andra advent!

 • Ida skriver:

  Visst handlar det förmodligen om produktplacering vad gäller klockan med tanke på hur många bloggare som erbjuder rabatt på den just nu men det är väl knappast det första företaget som agerar på liknande sätt? Hur som helst tycker jag att den är snygg och det tyckte jag redan första gången jag såg den!

 • Aniika skriver:

  Fina grejor! Ska säga till min tomte…

 • Ha ha ha bara det inte är klockan min man har köpt. Då skrattar jag ihjäl mig. Han hittade den på nån blogg nånstans när han hjälpte mig sätta ihop julklappstips och tyckte att den var döflådig (vilket den iofs är, om det nu är samma). Men ändå. Har han betalat för en sponsrad klocka är det oslagbart.

 • Ha ha ha bara det inte är klockan min man har köpt. Då skrattar jag ihjäl mig. Han hittade den på nån blogg nånstans när han hjälpte mig sätta ihop julklappstips och tyckte att den var döflådig (vilket den iofs är, om det nu är samma). Men ändå. Har han betalat för en sponsrad klocka är det oslagbart.

 • Henrick har varkligen lyckats bra med de fina produkterna i sin webbshop. Och nej, jag känner inte Henrick, läser bara hans blogg.

 • Robin skriver:

  Trähanden är precis min typ utav stil, dessutom skulle den göra sig perfekt på mitt skrivbord ^^

  Btw, vi kör en veckans blogg/hemsida just nu hos oss. Var med och tävla vet ja!

  https://gamingground.blogg.se/2011/december/veckans-blogg-tavling.html

 • neli skriver:

  snygga saker =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.