Annons

Illums Bolighus julskyltning 2011

Man kan inte åka till Köpenhamn som inredningsbloggare, utan att besöka Illums Bolighus för att spana in deras julskyltning. Allt annat vore tjänstefel. I år var jag dock inte lika imponerad som tidigare. Det kändes gyttrigt och grylligt, för att använda två dialektala beskrivningar. Men jag tror ni fattar vad jag menar. Man ser liksom inte skogen för alla träd (även om de för all del använt en hel del av den varan för att få till det rustika som kontrast till sobert grått). Här är lite tittgodis på mitt favoritfönster av de som är till beskådan. Extra kul att Jens Fagers fina stol står på paradplats! Kan ni skymta den, däribland allt?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Köpenhamn är min absoluta favoritjulstad. De så enormt duktiga på att skapa stämning med ljus och dekoration. Tivoli är som en enda stor julkula! 🙂
  Jag var där för två helger sedan och det är nog sjätte julen jag och karln tagit oss dit. Hoppas du såg den fina juldukningsutställningen på Royal Copenhagen, tyckte årets bord var jättefina och inspirernade. Några mer juliga än andra. Har lagt upp mina favoriter.
  Gick faktiskt förbi Stilleben och blev sugen men tiden rann ifrån mig. Ska absolut försöka ta mig dit nästa gång. Annars är Hay en favvo!
  God Jul! 🙂

 • Maria Westerlund skriver:

  Håller helt med. Det blev liksom lite för mycket av allt. Jag klarade inte ens av att ta kort. Men den lilla butiken Stilleben, var betydligt tydligare.

 • Åh så fint, jag har inte varit i Köpenhamn sedan jag var liten men vill verkligen åka dit snarast!!

 • beciell skriver:

  Har precis skrivit "20 frågor" med temat ÅRSAVSLUT! Fria att kopiera och besvara i din blogg! Så att dina läsare kan lära känna dig lite bättre 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.