Annons

I have died and gone to Real-Estate Heaven

Vilken respons det blev på lägenhetsbilderna häromdagen. På bara några timmar hade halva bloggsverige snappat upp dem och jag har fått inlänkningar från hela världen, med rejält besöksrekord som följd. Kul! Men den var ju väldigt fin också. Någon undrade varför vi inte köper klabbet. Well. Som Carrie sa. Det kändes lite som att ha dött, och att ha vaknat upp i lägenhetshimlen när man klev in i den men eftersom vi söker en 4:a som gärna får vara större än 80 kvadrat föll den utanför våra ramar. Tyvärr. Tittgodis deluxe var det dock och jag har kameran full av närbilder från denna pärla. För där fanns massor av idéer. Som den här tillexempel. Om du tycker Bestlites golvlampa är fört kort i rocken som sänglampa.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristina skriver:

  Hej!
  Jag har en fråga eftersom du har sån bra koll! Vi skulle behöva hänga upp en lampa i trappen. Väggarna är vita och golvet är (tyvärr) ek och lampan ska sitta på väggen. Har du några tips?

  Med vänlig hälsning, Kristina

 • David skriver:

  Hur är det med er alla?!:) Undrar bara om det är fler än jag som kollar och följer julkalendern i år? Kolla gärna in bloggen och svara!:) Och vill även gärna att ni skriver bloggtips! Behöver flera sådana! Har även skapat att läsarna kan välja ett ämne som ni vill läsa om, och som jag sedan skall skriva. Så gör gärna det! Gillar lite utmaningar antar jag. Kram på er alla!!

 • Sanna skriver:

  snyggt=)

 • så hilma himla fin 😀

 • Hanna skriver:

  Detta får mig att vilja kasta ut mitt sängbord och slänga in tidningshögen istället!

 • Maria S skriver:

  Tycker inte du Frida eller någon annan att det här med att alla ska slipa sina golv och måla dem vita känns lite oövertänkt?

  Alltså jag tycker ju också att det är fint men kommer det inte kännas väldigt mycket 2010 om några år? Ofta är det ju 100 år gamla fina golv som görs om och till skillnad från väggar som målas eller tapetseras är det ju synnerligen svårt att återställa golven till sitt ursprungsskick. Jag blir lite bedrövad faktiskt… eller är jag bara en bakåtsträvare?

 • Isa skriver:

  Hej! Va roligt att ni kikar efter en fyra. Jag försökte ge dig tipset, men ni har redan kommit så långt själva, härligt!!

 • Joacim skriver:

  Min tidningshög ett dubbelt så hög 🙂

  Maria S, jag håller med dig..bor i en lägenhet från 1907, man ska va rädd om sina fina gamla trägolv exempelvis betsa dem istället så dem behåller sitt"liv". Inte så kul när man har tröttnat efter nåra år på att man kladdade över golvet med färg…

 • Tina skriver:

  Åh så fint, enkelt och avskalat. Tror det är de gamla fina trägolven som gör bilden, har nämligen testat att ha en hög tidningar som bord hemma men det funkar inte riktigt lika fint :S

 • sandra skriver:

  Maria S: Håller också med. Hur länge kommer den trenden hålla? Snart ska de väl vara "trärena" och man kan ju inte slipa golven hur många gånger som helst för att hänga med i modet. Trender möts ju ofta av motreaktion: Först massa färg, sen massa vitt o sen massa färg igen, så det är nog snart kört för det vita.
  Joacim: Hur funkar det om man betsar och laserar? För blir det inte massa slitage just runt trösklar, entrér mm? Och kan man bara betsa om utan att det blir flammigt på de slitna delarna? Man blir inte tvungen att slipa precis som om man målat då?

 • Joacim skriver:

  Sandra: det finns massa olika typer av behandling att lägga ovanpå besten, olika oljor och vaxer i olika glansvärden. Det beror ju helt på hur man vill ha det, men om du betsar med en oljebets så e d väldigt tåligt…

 • Joacim skriver:

  Besten=betsen 🙂

 • Oj, wow! Äckligt läcker..

 • linda skriver:

  Tycker lägenheten inredningsmässigt är otroligt fin, den innehåller ju en hel del klassiker och must haves. Men om man tittar på alla bilder hos alvhem så är ju både kök, toalett och badrum i relativt dåligt skick, iallafall så känns det inte som att de matchar övriga rum riktigt. Trist för det är ju de rummen som är jobbigast att renovera, annars är det ju som sagt en riktig "pärla".

 • LORISSA LOVEBOMB skriver:

  Verkligen tittvänlig ;D

 • L skriver:

  Fin blogg!

 • Berså skriver:

  Bra idé ! Och så snyggt…

 • FOTO skriver:

  så läckert och smidigt

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.