Annons

Vem vann?

Nu har RUM21 haft ledningsgruppsmöte och diskuterat alla bidrag i den stora tävlingen där inte mindre än fyra exemplar av Fritz Hansens nya designstol NAP stod på spel. Det rätta svaret angående förkortningen i stolens namn var att NAP står för Normal, Active, Passive – det vill säga de tre vanligaste sittställningar som stolen är designad för. Vinnaren? Den hittar ni här. Var det kanske du?

Foto: Fritz Hansen via Rum21

Kategorier:

Kommentarer

 • Veronica Rask skriver:

  Men det var ju jag! Jag saknar ord! Tack! 🙂 Men hjälp stolarna är ju så snygga i alla utföranden, hur ska man kunna välja färg och modell?

 • up north skriver:

  https://thereisacowinmianus.blogg.se/2011/october/manniskan-kan-inte-hantera-det-oforutsagbara.html witch has absolutely nothing to do with the element of this blog. no doubt it is interesting reading.

 • Tusan också, det var inte jag som vann! Stort grattis Veronica.

 • Petra Liuski skriver:

  Grattis Veronica!

  och jag måste säga att de vita bjälkarna mot den vita väggen på bilden är enormt vackra!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.