Annons

Vem vann?

Nu har RUM21 haft ledningsgruppsmöte och diskuterat alla bidrag i den stora tävlingen där inte mindre än fyra exemplar av Fritz Hansens nya designstol NAP stod på spel. Det rätta svaret angående förkortningen i stolens namn var att NAP står för Normal, Active, Passive – det vill säga de tre vanligaste sittställningar som stolen är designad för. Vinnaren? Den hittar ni här. Var det kanske du?

Foto: Fritz Hansen via Rum21

Kategorier:

Kommentarer

 • Veronica Rask skriver:

  Men det var ju jag! Jag saknar ord! Tack! 🙂 Men hjälp stolarna är ju så snygga i alla utföranden, hur ska man kunna välja färg och modell?

 • up north skriver:

  http://thereisacowinmianus.blogg.se/2011/october/manniskan-kan-inte-hantera-det-oforutsagbara.html witch has absolutely nothing to do with the element of this blog. no doubt it is interesting reading.

 • Tusan också, det var inte jag som vann! Stort grattis Veronica.

 • Petra Liuski skriver:

  Grattis Veronica!

  och jag måste säga att de vita bjälkarna mot den vita väggen på bilden är enormt vackra!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *