Annons

Nya trendkaffebryggaren?

Ni vet hur det är. Först noterar man något. Sen dyker den grejen upp lite här och där och lite där och så PANG – finns den plötsligt överallt. Lite så känner jag för den här nygamla ”kaffebryggaren”. Jag skulle inte ge upp min Mockamaster för allt smör i Småland – men jag kan inte hjälpa att jag blir nyfiken nu när denna syns precis ö v e r a l l t. Och smakar kaffet så fantastiskt mycket bättre när man brygger det i en Chemex så kanske det kan vara värt att testa i alla fall. Den här, som jag plåtade på DaMatteo under lunchen tidigare idag, rymmer 6 koppar och kostar 649 kronor. Sneela tomten?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mini skriver:

  Hmm, snygg är den ju i alla fall :). Förresten, två tummar upp för intervjun med Lovisa Burfitt!
  Häls. Mini

 • Hemmakatten skriver:

  Även om jag inte är någon kaffedrickare hade jag kunnat tänka mig den här bara för att den är så snygg. Skulle definitivt pryda köksbänken! 🙂

 • Tina skriver:

  Så snygg!!! Jag som har skrivit Nespresso på önskelistan tror jag skall ta och ändra lite granna. ;o)

 • Anonym skriver:

  De var ganska snygga. Kul att blanda trä och glas.

 • Anonym skriver:

  De var ganska snygga. Kul att blanda trä och glas.

 • Linda skriver:

  Ohh, snygg var den i varje fall! Hoppas tomten är snäll 😉

 • Petra LIuski skriver:

  Jag gillar formspråket!

  Blir också nyfiken på hur kaffet smakar…

 • Jamie says dream skriver:

  jag har för min del fått en liten hang up på Bodums nya kaffe- och tebryggare, designad av Sunny Ting Wai Wong. Den ser lite ut som en snygg labbapparat…

 • Josefine skriver:

  Supersnygg men jag skulle bara vilja ha den som en liten vattenkaraff!

 • Veronica skriver:

  Jag lovar att du inte kommer bli besviken om du skaffar en! Jag har haft min länge o kärleken blir större för varje kopp jag dricker! Den gör f a n t a s t i s k t kaffe!

 • tobbe skriver:

  Försäljaren påstod att den brygger gott kaffe men inte var det bättre än det jag har hemma. Jag har en fransk pressobryggare av det numera utdöda märket Melior. Det hänger nog mest på vilket kaffe man använder. Den estetiska känslan ska dock inte förringas.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.