Annons

Nämen. Tack!

Jag fick precis ett mail av Sara med ett foto på ett tidningsurklipp som hon rivit ut från ett magasin i ett väntrum någonstans i Sverige. Tydligen från senaste numret av tidningen SOLO. En tjejtidning som lanserades när jag var tonåring. Jag har missat det. Ett sent men stort tack till Bloggkommentatorerna!

Foto: Sara aka Little Miss Fix it

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Hej! Jag är en sån där som är alldeles för dålig på att kommentera men har tänkt på sedan senast jag såg dig i gokväll att jag verkligen borde skicka ett par uppskattande rader. Läser din blogg sedan flera år och har alltid tyckt att den varit bra, känns väldigt proffsig och trovärdig (mycket klokt med namnbytet mao :)). Men när jag såg dig i gokväll tänkte jag verkligen "jisses vilken duktig människa!". Du verkar kunnig och insatt i det du pratar om, bekväm i dialogen (& med "direktsända" formatet – inte illa!) och framstår dessutom som en väldigt trevlig person. Och minst lika proffsig som i bloggen. Har du någonsin en föreläsning i närheten där jag bor har du en självklar lyssnare i mig!
  Här haglar berömmet, men det är väl lika bra att passa på för jag kommer förmodligen vara lika dålig på att kommentera i framtiden som jag varit hittills. Keep up the good work!

 • Petra LIuski skriver:

  Vad kul!!! Sträck på dig lite extra idag 🙂

 • Frida skriver:

  Åh! Jag tackar och bockar allra ödmjukast och skickar en stor kram! De där raderna träffade rätt dag och rätt tid, minsann. Tack!

 • Men, där är ju min blogg också. Så skoj! Lånar bilden av dig och hänvisar till din blogg och Sara om det är okej.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.