Annons

Leaf från Lagström Wiktorsson

Att hitta snygga krokar till hallen är inte världsenkelt även om utbudet blivit större på sista tiden. Svenska designduon Lagström Wiktorsson har tagit fram en helt ny serie klädhängare som passar lika fint att fästa på väggen i hallen som i sovrummet. Olika storlekar, för olika ändamål. You like?

Foto: Kristofer Johnsson

Kategorier:

Kommentarer

 • Marie skriver:

  … och just dessa krokar finns att köpa på Aschebergsgatan 24 Interiör, som i nästa vecka öppnar på Södra Larmgatan 2.

 • Alltså, grymt opraktiskt måste jag säga! EN krok för EN tidning eller EN tröja? Eller så är det jag som har på tok för mycket prylar för sådana där "snygg"-krokar… 😉 Glada hälsningar från Ebba

 • Lina skriver:

  Jättefina säger jag. Kul när man tröttnat på den klassiska knoppbrädan. Och fiffigt i en familj av olika längd och size kan man tänka?

 • Johanna B. skriver:

  Jag skulle inte kallat dem Leaf utan Gloria. Känns de inte lite som "förvaringsänglar"?

 • Maja, Möbler.se skriver:

  Jätteroligt att du uppmärksammar LagströmWiktorsson! Så begåvade formgivare med ett väldigt driv framåt. Och jag måste säga att jag skulle föredra Leaf utan förvaringsfunktion. Skuggeffekterna är så snygga i sig, kanske på en stor tom vägg över en trappa till exempel.

 • Elin Wiktorsson skriver:

  Vad fint att våra Leafs gillas och tack för de fina orden!
  @Johanna B: Kul att du säger det! faktum är att de faktiskt hette Gloria en liten stund under designprocessen men eftersom de kom till då vi funderade på hur vi kunde utnyttja spillmaterialet vid tillverkningen av vår hängare Tree vart det ju självklart att döpa dem till Leafs 😉

 • Annika skriver:

  Det finns ju en liknande krok av Joel Karlsson som faktiskt heter Gloria. https://www.essem.se/prod_krokar_hangare_gloria.asp

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.