Annons

Konstköp, lördagssysslor och gissningspyssel

Idag har jag varit på ett finfint vernissage långtbortistan och köpt konst för en halv årshyra. Nu bor jag visserligen ganska billigt, så summan säger inte så mycket, men det var ett orginalverk från en av mina absoluta favoritillustratörer. Någon som kan gissa vem och vilken, av bilderna att döma?

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Av döma av servetten och illustrationerna så tror jag att det är Lovisa Burfitt. Skoj med konstinvestering!

 • Min gissning blir densamma som i föregående kommentar.

 • Susanne skriver:

  Visst e de Burfitt!!! Grattis till inköpet, har en i mitt dressingroom som jag ser flera gånger varje dag och bara äääälskar den 🙂

 • Lina skriver:

  Tveklöst Burfitt! Fick du träffa henne också? Jag gissar att du köpte något med skor eftersom du missade den sist när bloggläsarna hann köpa 1000-dollar-shoes-tavlan du bloggat om innan du hann klicka hem den själv. Ha ha!

 • Linda skriver:

  åh vad roligt att köpa riktig konst!

 • Johanna B. skriver:

  Smart investering!

 • Frida skriver:

  Åh det måste vara Burfitt din lyckans ost:) Älskar hennes bilder, och de kommer ju passa så bra till ditt stilrena hem, absolut!

 • Frida skriver:

  Yes, Lovisa Burfitt är helt korrekt! Otroligt härlig tjej. Får inte hem tavlan förrän utställningen är klar i februari (!), men lovar att visa så snart jag har den innanför mina fyra väggar.

 • Anderssonskan skriver:

  Bufitts teckningar och illustrationer känns så flärdfulla och lyxiga jämfört med mitt trista och glamourösa vardagsliv. Love it! Man får liksom en del av modevärlden i sin vardag. Tack för att du lärde mig uppskatta henne och Watkins!

 • Anderssonskan skriver:

  GlamourLösa menade jag såklart! ;-)))

 • Maria skriver:

  ååååh lyllo. Liselotte. Min favvo!!

 • Lars skriver:

  Burfitt är fantastisk. Älskar hennes planscher och önskar det fanns fler att välja melan på WONDERWALL

 • Signe skriver:

  Haha..jag var också på rörstrand i lördags! Fantastisk konst! Lovisa är duktig 🙂
  Gillade ditt inslag i Gokväll lördag!

 • FiskarsFrida skriver:

  Aah det var ju du som var där och fotade visst!? Jättefin utställning och kul att träffa söta Lovisa!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.