Annons

Intervju i GöteborgsPosten + Mina doftljusfavoriter

Häromdagen intervjuades jag av Stina på GP. Hon pepprade mig med frågor om trender kring levande ljus. Här hittar du artikeln om du vill läsa den på webben. Snabbsummering? Vi pratade om att ”ljuslyktan har blivit den nya prydnadskudden”. Det vill säga en pryl vi snabbt kan byta ut när vi vill följa en trend, och en quick fix att ta till när vi vill skapa en liten förändring hemma. Att ”doftsätta” sitt boende och skapa en egen signaturarom i hemmet med hjälp av doftljus var en annan spaning vi diskuterade. Utbudet i det segmentet har också blivit allt mer exklusivt och välsorterat senaste tiden. Min egen topp 5? Jag gillar Tree House från Byredo, Narcisse och Figuier från Diptyque, Clean Cotton från Yankee Candle och den absoluta favoriten (samma som min bodylotion); Amazing Grace från Philosophy.

Foto: Lovisa Persson

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Hade inte Carrie i Sex & The City alltid ett Diptyque Baies tänt i sin lägenhet? https://www.amazon.com/Diptyque-Baies-Candle-6-5-candle/dp/B0006O4MKY

  Googlade och fick det bekräftat här:
  https://m-a-belle.blogspot.com/2008/05/decorating-la-ms-bradshaw.html

 • Ulrika skriver:

  Läser din blogg men har inte kommenterat tidigare. Stort tack för att du håller oss uppdaterade och inspirerade! Jo, har du skrivit nåt inlägg om lampor att ha över matsalsbord? behöver tips. Ge gärna en länk om det skulle vara så =)

 • Frida skriver:

  Tack Ulrika! Om du klickar på kategorin "belysning" i högerspalten hittar du en hel del tips sen tidigare. Själv har jag dessa ovanför matbordet:
  https://trendenser.se/2010/november/klickat-och-klart-nastan.html

 • Sara skriver:

  Jag har just nu Cinnamon Stick från Yankee Candle, så mysig juldoft! Annars är favoriterna clean cotton från ovannämnda märken samt Mimosa från Diptyque

 • Sara skriver:

  Jag har just nu Cinnamon Stick från Yankee Candle, så mysig juldoft! Annars är favoriterna clean cotton från ovannämnda märken samt Mimosa från Diptyque

 • åsa skriver:

  letar för fullt efter ljus som luktar gott, som man inte tröttnar på? många ljus kan va en väldigt "söt" doft ..

 • Stämningsfullt skriver:

  Ja det finns verkligen massor att välja på i alla prisklasser. Gillar doftljus men det får inte vara för starka dofter.

  Gillar verkligen din sjal förresten! Är det en Mulberry?

  Kram Vanja.

 • Daniel skriver:

  Hej Frida, Hoppas du har haft en bra helg, mkt bra kort på dig!!!

 • Mia skriver:

  Hej frida ,var köper du philosophys ljus ifrån? Jag vill gärna testa det! Hälsar Mia från uppsala

 • Frida skriver:

  Daniel: Tack!

  Mia: I Sverige är det COW Parfymeri som säljer Philosophy, mitt ljus var en present från USA. Länk till inköpsställe hittar du i inägget. Klicka på ordet Amazing Grace som är understruket så kommer du till en webbshop som har ljusen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.