Annons

Inspirerande arbetsrum

You gotta’ love Hemnets nya Inspirationsflöde. Eller hur? Jag älskar att någon filtrerar de finaste objekten åt mig så att jag slipper surfa sönder ögonen. Och vet ni? En gång i tiden gick jag på Sveriges Riksidrottsgymnasium för konståkning, i Helsingborg. Jag var 16 år, flyttade 120 mil hemifrån och landade på Kompanigatan. Inte alls långt från den här lägenheten. Jag älskar konsten. Och arbetsrummet. Klyschigt ljust och fräscht, jag vet. Men vem mår inte bra av ljusterapi såhär års?

Foto: lånat från Hemnet

Kategorier:

Kommentarer

 • Ida skriver:

  Hej! Jag har ett JÄTTE problem!
  Jag och sambon har precis köpt hus och det borde vara drömmen att få inreda det precis som man vill.
  Till viss del går det bra! Och är till och med kul att damsuga. Men… Vi har två vardagsrum. Det ena har vi fått mysigt och hemtrevligt. Mjukt och inbjudande. Men det andra. På 33 kvadrat! Nej där tog inspirationen slut! Vi har. 2 soffor och en tv. Sen är det tomt. Inga gardiner, ingen matta. och hälften av vardagsrummet är tomt.. Fruktansvärt. Har du något bra tips på hur man inreder så stora rum? Matsal och kök har vi också på neder våningen så det känns onödigt att ha dubbelt av det. Hur söker jag på nätet? Jag har letat som en galning men hittar aldrig något inspirerade som du gör! Snälla snälla hjälp.

 • Sofia skriver:

  Vilket spännande golv.

 • Anna skriver:

  Men vilken fin vägglampa? Frida, du vet säkert på rak arm vart den kommer ifrån?

 • Linn skriver:

  Wow – jag älskar det. Det sparar jag nog ner i min inspirationsmapp på en gång. Så vill jag också att det ska se ut någonstans hemma hos mig, en gång i framtiden.

 • Lina skriver:

  Så där jobbigt fint. Gillar hur de hängt tavlorna glesare än "normalt"

 • karen skriver:

  Åh, tack vilken fin bild! Jag som gått och funderat på hur vi skulle kunna göra våra ikeaskrivbord finare och så får jag se den här fina bilden. Kommer lägga de vita bordsbenet på minnet och spraymåla våra så snart jag kan.

 • Karin skriver:

  nej men vilket sammanträffande! jag bodde på kompanigatan 1 från 1985-2000 😉 världen är allt liten!

 • Frida skriver:

  Karin: Jaha, vad kul! Jag bodde på nummer 13 🙂 Inte långt ifrån varandra då med andra ord.

 • Evalena skriver:

  Oh så fint. Just ett sådant bord har jag sökt med ljus och lykta. Var har du köpt det och var har du köpt vägglampan, himla häftigt.

 • Jill skriver:

  Åh snälla Frida! Vet du varifrån skrivbordslampan är? Den som står på skrivbordet alltså!!! Så fin!!!! Tack snälla!!

 • Anonym skriver:

  Var är bordet köpt någon som vet?

 • Rasmus skriver:

  Var är bordet köpt tro?

 • rasmus skriver:

  okej tack så mycket anade nästan det, men bordet ser dock längre ut än vad ikea säljer. är ju även ben i mitten av bordet dvs det är en längre bordsskiva. får höra med dem på ikea imorn.

 • Trendenser skriver:

  Jag köpte själv en köksbänk (typ bänkskiva) på IKEA och satte ben på, kanske har de gjort samma lika. Tänk bara på att ha ett stödben i mitten då också så den inte sviktar!

 • Trendenser skriver:

  Hej, det ser ut att vara en vanlig bänkskiva med bockben från IKEA.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.